70% відсотків ведучих ток-шоу симулюють радість від спілкування з гостями

Такими є дані нового дослідження, проведеного мною на канапі перед телевізором, які цитує поки що ніхто, але це скоро виправиться.

Всього за 5 років було переглянуто кілька сотень випусків наступних ток-шоу: “Суботнього вечора в прямому ефірі” з Джиммі Феллоном, “Пізнього вечора з Сетом Маєрсом”, “Пізнє шоу зі Стівеном Кольбером”, “Джиммі Кіммел наживо!”, “Пізне пізне шоу з Джеймсом Корденом”, “Коміки в автомобілі їдуть за кавою” з Джеррі Сайнфелдом, “Шоу Грема Нортона”, “Денне шоу” спочатку з Тревором Ноа, а потім з запрошеними ведучими, та “Суботнього вечора в прямому ефірі”.

Так було встановлено, що в багатьох випадках, і ведучі й гості знаходились під тиском суспільства та особливо продюсерів і змушені були симулювати задоволення від розмови. Симптомами такої поведінки є пришвидшене дихання, широкого роззявлені роти, надмірно довгі обійми та істеричний сміх з кожного сказаного співрозмовником слова.

Серед причин експерти в моєму обличчі називають:
– незручність від спілкування з незнайомою людиною перед камерою;
– намагання вдало пожартувати й одночасно не образити почуття зіркового гостя;
– необхідність відпрацювати гроші, заплачені за рекламу фільму, якого ти ніколи не дивився і не збираєшся, але мусиш вдавати ніби нічого кращого з тобою в житті не ставалося.

Інше дослідження показує, що 99% відсотків гостей ток-шоу імітують радість від відвідування десяток передач за тиждень, але причини цього явища ще доведеться з’ясувати.

Читати:  Бездумні - Образливий жарт

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *