Серіал “Берлін”. Сюжетний спойлер

Дата виходу серіалу “Берлін” – 29 грудня 2023 року. Прем’єра відбулася на Нетфлікс, який володіє правами на “Паперовий будинок” та пов’язані з ним проєкти.

З акторів паперового будинку тут грають Педро Алонсо (Берлін), Найва Імрі (інспекторка Сьєрра) та Іціар Ітуньо (інспекторка Мурільо). Решта персонажів повністю нові для всесвіту “Паперового будинку”.

Оскільки події серіалу відбуваються в невизначеному минулому, то персонаж “Берлін” ще живий та не смертельно хворий. Він організовує чергове пограбування, яке не без пригод, але все ж таки вдало закінчується, але хибить через закоханість в дружину директора будинку аукціонів, який він і грабує.

З цього моменту починається спойлер на головну сюжетну лінію, з якого можна дізнатися, що сталося з “Берліном”, тому читайте з відповідальністю.

Головна інтрига серіалу не в тому вдасться “Берліну” пограбувати Париж, а як він виплутається з любовної інтриги. “Берлін” спостерігає за директором з готелю навпроти і закохується в його дружину Каміль. Незалежна та наївна Каміль має дуже дивні стосунки з чоловіком, який дозволяє їй гуляти де і коли вона схоче. “Берлін” користається цим і починає крутити з нею роман, але Каміль не збирається залишати чоловіка, чим дуже засмучує “Берліна”. Тоді він вирішує підставити чоловіка Каміль так, щоб виглядало ніби це він пограбував свій власний будинок аукціонів, куди якраз звезли коштовності з усієї Європи на суму 44 мільйони євро.

Попри сподівання “Берліна” Каміль не тільки не залишає чоловіка, а навпаки вирішує вибрати його, щоб підтримати в скрутному становищу. Це тим більше дратує “Берліна”, бо якби чоловік Каміль не опинився за ґратами, то вона вибрала б “Берліна”, якого знає під ім’ям Сімон.

Читати:  Актори серіалу "Паперовий будинок: Берлін"

Тоді “Берлін” знову вирішує втрутитись і пропонує Каміль та її чоловіку 200 тисяч євро готівкою, щоб ті найняли найкращого адвоката. Таким чином він сподівається відвести від себе підозри, але Каміль все одно здогадується, що це “Берлін” підставив її чоловіка.

Коли вся банда успішно втікає до Іспанії Каміль приїжджає до “Берліна” і намагається його шантажувати, вимагаючи 40% від суми вкраденого. “Берлін” здогадується про шантаж і знищує докази, але через своє кохання до Каміль все одно віддає їй те, що вона вимагає.

Наприкінці “Берлін” говорить Дам’яну, що віддав свою частку Каміль і залишився без грошей, а отже їм потрібно планувати нове пограбування. Тобто, варто очікувати на другий сезон серіалу “Берлін”.

Рецензію на серіал можете прочитати тут: Паперовий будинок: Берлін / Money Heist: Berlin

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *