Новий епізод Directed by Robert B. Weide

Режисер Роберт Вайд був продюсером та режисером кількох десятків епізодів серіалу “Вгамуй свій ентузіазм”. 26 років тому один з авторів серіалу “Сайнфелд” Лері Девід запросив Роберта Вайда зробити спеціальний епізод для каналу HBO, з якого потім виріс цілий серіал. Доречі дуже схожа історія була із самим “Сайнфелдом” – Джеррі Сайнфелд і Лері Девід отримали дозвіл на 5 епізодів, які потім з пригодами перетворилися на повноцінний комедійний серіал, що витримав 9 сезонів і довгий час посідав перше місце в рейтингу популярності комедійних серіалів.

Завтра з’явиться новий епізод останнього 12-го сезону серіалу “Вгамуй свій ентузіазм” зрежисований Робертом Вайдом. Назва епізоду вже багатообіцяюча “The Colostomy Bag” – мішок для колостоми, а серед запрошених зірок фігурує Конан О’Браєн. Окрім того, Роберт Вайд обіцяє ще дуже великий сюрприз.

Я вже пробував дивитися “Вгамуй свій ентузіазм” – поконав кілька серій першого сезону і спеціальний епізод, присвячений воз’єднанню “Сайнфелда”. Загальне враження таке, що всі навколо бісять і задоволення від перегляду не дуже багато. Але ж серіал все одно популярний, а зараз з появою 12-го сезону, який вже оголосили останнім, так і взагалі привертає більше уваги, ніж коли-небудь. Тому час від часу пробую дивитись далі.

Наприклад, сьогодні подивився перший епізод 12-го сезону “Атланта”. Враження трошки кращі, ніж раніше – так само дуже багато непорозуміння, напруження і роздратування, але цього разу все разом виглядає смішнішим. Бракує розуміння хто всі ці люди, що оточують Лері – з першого сезону дуже багато змінилося, а я за цим не слідкував.

Та мабуть, буду дивитися далі, врешті-решт треба ж віддати шану режисеру з мемів і знову побачити знаменитий напис “Directed by Robert B. Weide” під не менш знамениту веселу мелодію “Frolic” італійського композитора Лучіано Мікеліні, яку він написав в 1974 році.

Читати:  Топ-10 цитат з серіалу "1670" з поясненнями

Оцініть серіал "Вгамуй свій ентузіазм"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *