Відгук на серіал “Вгамуй свій ентузіазм” (2000)

Я закінчив дивитись серіал “Сайнфелд” і пішов на друге коло, але вирішив спробувати також “Вгамуй свій ентузіазм”. Зв’язок між ними такий, що разом з Джері Сайнфелдом автором “Сайнфелда” був Лері Девід, який пізніше створив власний серіал “Вгамуй свій ентузіазм”.

В “Сайнфелді” аватаром Лері Девіда був персонаж Джордж Костанца, якого зіграв Джейсон Александер. Тобто, вже можна отримати уявлення хто такий цей Лері Девід – невпевнений в собі тип, що влазить в нескінченні сварки. В “Сайнфелді” його добре збалансовували відразу 3 інших персонажі – Джері Сайнфелд, Елейн Бенес та Космо Крамер.

Натомість “Вгамуй свій ентузіазм” фокусується виключно на Лері Девіді і треба ще вміти витримати стільки ниття та суперечок через дрібниці. Гумор тут менш театральний, ніж в “Сайнфелді”, актори не читають свої репліки, а імпровізують на задану тему. Зйомки відбуваються на в традиційних ситкомівських квартирах з кухнею та диваном, а в справжньому середовищі. Через це серіал виглядає більш реалістичним і абсолютно не схожим на “Сайнфелда”.

Лері Девід тут грає самого себе – відому особу з купою не менш відомих знайомих, які теж грають самих себе. Його найкращий друг (що не заважає їм регулярно сваритися) – актор Річард Льюїс (Король Джон з комедії “Робін Гуд: Чоловіки в трико”). А в другому епізоді він спілкується з подружжям Марі Стінберген (“Назад в майбутнє 3”) та Теда Денсона (“У кращому світі”).

Можливо, треба звикнути до цього серіалу і далі ситуації стануть не настільки штучними, як спочатку, та поки що він більше напружує, ніж приносить задоволення. Під настрій буду дивитися далі.

Оцініть серіал "Вгамуй свій ентузіазм"
Читати:  Про що серіал "Брати Сунь". Другий епізод

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *