Успішний розвиток Ірпеня

Новини про успішний розвиток Ірпеня

Австрійський архітектор Герхард Хаузер допоможе з відновленням Ірпеня. Зокрема, він проєктуватиме міський артцентр. Про це повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин у телеграм-каналі.

Герхард Хаузер відомий у Європі своїм екологічним підходом до будівництва. У більшості його проєктів переважають природні матеріали, а також часто використовується вторинна сировина. 

«Усе це для нас є вкрай важливим для подальшого успішного розвитку Ірпеня.», – написав Маркушин.

А ще більше важливим для успішного розвитку Ірпеня, Бучи, Харкова і всіх інших міст України є ефективна ППО. Без неї екологічні матеріали із вторинної сировини в одну мить перетворюються на купу брухту. Які рішення Герхард Хаузер пропонує в цьому напрямку? Чи буде міський артцентр захищено по периметру установками земля-повітря? 

Чому нас постійно годують байками про відновлення українських міст, коли за кордоном залишаються мільйони біженців через елементарний брак безпеки вдома? Добре б, якби подібні новини були поодинокими, але ж це вже перетворилося на популярний тренд. Це така спроба створити паралельну реальність, в якій Україну перестали нищити ракетами, чи у нас насправді не залишилося більш важливих питань? 

Читати:  Федір Веніславський і неповернені ухилянти

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *