Фільм “SNL 1975”

Любителям комедійного шоу “Суботнього вечора в прямому ефірі” (Saturday Night Live / SNL) готують великий подарунок у вигляді художнього фільму, присвяченого створенню шоу та випуску першого епізоду 11 жовтня 1975 року. У нас шоу на жаль не дуже відоме, але можна зрозуміти, що його переклад був би не найпростішою задачею, а гумор не завжди зрозумілий за межами США і, чесно кажучи, не завжди смішний.

Попри це через SNL пройшло безліч відомих американських комедійних акторів. З останніх років можу згадати виконавця головної ролі серіалу “Тед Лассо” Джейсона Судейкіса та “Дивну Барбі” Кейт Маккіннон. А серед зірок першої величини SNL може похвалитись Едді Мерфі, Стівом Мартіном та Біллом Мюрреєм.

У фільмі “SNL 1975” теж достатньо відомих імен, які власне і створили цей проєкт, якому в наступному році виповниться 50 років. Ден Ейкройд у 80-х був зіркою першої величини і знявся в купі блокбастерів (“Брати Блюз”, “Мисливці на привидів”, “Помінятися місцями”, “Водій міс Дейзі”). Джон Белуші перед своєю ранньою смертю встиг знятися разом з Ейкройдом у фільмі “Брати Блюз”, а значно сильніше ми знаємо його молодшого брата Джеймса Белуші. Нарешті, Чеві Чейза можна було побачити в фільмах 80-х років “Шпигуни, як ми” та “Три аміго”, а з більш нового – один з головних персонажів чудового сіткому “Спільнота” (2009-2014).

Дуже дивно буде дивитись, як незнайомі актори грають відомих зірок:
Ділан О’Браєн – Дена Ейкройда,
Корі Майкл Сміт – Чеві Чейза,
Метт Вуд – Джона Белуші.

Поки що оголошено тільки акторський склад та стисла інформація про сюжет, тож очікувати “SNL 1975” раніше наступного року не варто.

Читати:  Відгуки на фільм "Дюна: Частина друга"

P.S. Чудовий музичний ролик з Тейлор Свіфт.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *