Відгуки на фільм “Арґайл”

На сайті IMBd фільм “Арґайл” має рейтинг 6.1 з 10 при 8 тисячах голосів.
На сайті Rotten Tomatoes отримав 35% позитивних відгуків від 209 критиків та 70% позитивних реакцій від більше ніж 500 глядачів.

Загальний висновок критиків такий, що “Арґайл” приваблює енергійною безглуздістю шпигунського трилеру, але зводить все нанівець заплутаним сюжетом та довгим часом тривання.

Більше допрем’єрної інформації тут: Що відомо про фільм “Арґайл”? Сюжет, актори, рейтинг

А далі кілька відгуків:

Білдж Ебірі: “Оскільки Вон ніколи не відмовляється від свого фантастичного карикатурного стилю, реальність перестає мати будь-яке справжнє значення в контексті фільму; він продовжує намагатися підвищити ставки, навіть коли те, що ми спостерігаємо, стає все менш значущим.”

Валері Калфрін: “ARGYLLE абсурдний і безладний, але я бачила і гірше, і без гарної гри Брайс Даллас Говард і Сема Роквелла. … це досить весело, якщо вам подобається божевілля.”

Корі Колмен: “Деякі місця Аргайлу написані жахливо. Коли йшлося про те, щоб врятувати персонажів із небезпечних ситуацій, то в останню хвилину завжди з’являвся порятунок, який не мав жодного сенсу.”

Меріенна Ніл: “Є кілька вдалих жартів і кілька веселих екшн-сцен, але загалом сценарій поганий, CGI жахливий, кількість сюжетних поворотів приведе вас до інфаркту, а сам фільм надто довгий.”

Рут Мереміс: “У нього є потенціал для того, щоб стати розумно розвинути шпигунську тему, але, попри харизматичні головні ролі та динамічний екшн, він утруднений надто складним сюжетом і мультяшним гумором.”

Читати:  Стисло про фільми і серіали. Частина 2.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *