Що відомо про фільм “Арґайл”? Сюжет, актори, рейтинг.

Режисером та продюсером фільму “Арґайл” є Метью Вон, який раніше зняв фентезі “Зоряний пил”, супергеройських “Люди Ікс: Перший клас”, шпигунські комедійні бойовики “Kingsman: Таємна служба”, “Кінгсман: Золоте кільце” та “Кінгс Мен”. Фільм “Арґайл” буде четвертим шпигунським комедійним бойовиком режисера підряд.

За сюжетом фільму письменниця Еллі Конвей потрапляє в реальний світ шпигунства, коли сюжети її книг про вигаданого таємного агента на ім’я Арґайл занадто наближаються до діяльності зловісного підпільного синдикату. Рівно рік тому я подивився фільм на дуже схожу тему із Сандрою Буллок та Ченнінгом Татумом “Загублене місто“. Сподіваюсь, схожість обмежиться тільки сюжетом.

Паралельно з виходом фільму “Арґайл” в продажу з’явилась однойменна книга авторства письменниці з фільму Еллі Конвей. Навколо цієї книги існує багато пліток, включно з тією, що справжньою авторкою книги є Тейлор Свіфт. Метью Вон марно намагався спростувати зв’язок співачки з книгою.

“Арґайл” вражає своїм акторським складом. Мало того, що головну роль виконує супермен-відьмак-шерлок-голмс Генрі Кевілл, так допомагати йому будуть Сем Роквелл (“Зелена миля”, “Автостопом по галактиці”, “Як вони біжать“), Браян Кренстон (“Пуститися берега”, “Сайнфелд“), Кетрін О’Гара (“Сам удома”, “Сам удома 2”, “Бітлджюс”, серіал “Низка злощасних подій”), Роб Ділені (“Сам удома 6“, “Кохання з першого погляду“) Семюель Л. Джексон (половина голлівудських фільмів), Софія Бутелла (“Бунтівний місяць: Дитя Вогню“) та навіть Дуа Ліпа, яка знову написала пісню для фільму, які в ситуації з “Барбі“.

Чесно кажучи, важко уявити, щоб всіх цих чудових акторів змогли гідно вмістити в одному фільмі на 2 години 19 хвилин. Зазвичай, така кількість відомих імен закінчується появою більшості з них у хвилинних камео.

Читати:  Відгук на анімаційний серіал "Малліган"

А поки ми чекаємо на прем’єру фільму, закордоном його вже встигли подивитись і виставити оцінки.

На сайті Rotten Tomatoes фільм “Арґайл” має лише 33% схвальних відгуків від критиків. Статистика відгуків глядачів поки що недоступна.
На сайті IMDb рейтинг фільму теж низький – всього 6.4 з 10, але проголосувало лише 3 сотні людей, і треба дочекатись більш якісної статистики.

Попри незрозумілий результат прокату, який повинен виконати доволі складну задачу – принести прибуток фільму з бюджетом 200 мільйонів доларів, Метью Вон вже запланував продовження фільму. Більше того в планах режисера зробити “Арґайл” трилогією.

Ну що ж, для початку треба подивитись чи піде глядач хоча б на перший фільм, прокат якого почнеться першого лютого.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *