Що нового подивитися

Україна продовжує виробляти цікавий і якісний вміст навіть під час війни. Нижче кілька нових відео, які я рекомендую вам подивитися. Це лише крихітна частинка, з якою я встиг познайомитися. Заохочую вас ділитися своїми знахідками в коментарях.

 
1. “ТІНІ ЗАБУТИХ ПРЕДКІВ” – ПЕРЕМОГА УКРАЇНИ! В чому їхня геніальність?
Фільм створений актором Віталієм Гордієнко, який веде канал “Загін Кіноманів”. За 2 тижні фільм набрав майже півмільйона переглядів – вражаюче. Мабуть-таки в суспільстві дійсно є величезний попит не тільки на новий український вміст, але й на поновне відкриття старого. “Тіні забутих предків” – приклад старого культового фільму, про який всі чули і майже ніхто не дивився. Після документалки Віталія Гордієнко шансів не подивитися фільм Сергія Параджанова у вас не залишиться.
 
2. Факти про середньовіччя на які ви заслуговуєте
Я вже писав про канал Riddle, що змінив назву на Riddle UA, видалив увесь російськомовний вміст і почав створювати відео українською. Поки що справа йде повільно, та все ж не пропустіть друге відео оновленого каналу. Воно невеличке, але дуже цікаве і дозволить подивитися на середньовіччя з незвичної перспективи.
 
3. Масони, біолабораторії, чипування, ілюмінати. Історія конспірології | WAS
Канал WAS. Популярна історія стабільно постачає новий матеріал. Останній з них зʼявився позавчора і присвячений теоріям змови. Мабуть подібні теорії будуть існувати поки існує людство – справжнє прокляття нашого роду. Маю надію, що розповсюдження інформації про ідіотизм подібних теорій дозволить нам унікати найбільш безглуздих конспірацій в майбутньому. Хоча насправді не дуже в це вірю.
 
Читати:  Новий трейлер до мультфільму "Мавка. Лісова пісня"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *