Все про фільм “Бджоляр”. Сюжет, заробітки, актори та інше

Про що цей фільм – сюжет

Елоїза Паркер – вчителька, що живе самотньо та здає гараж в оренду теж самотньому чоловіку на ім’я Адам Клей. Колись Клей був членом таємної групи “Бджолярі”, але тепер він намагається вести спокійне життя, займаючись справжнім бджолярством, та йому не дуже вдається, оскільки Елоїза втрачає понад 2 мільйони доларів через шахрайство і вчиняє самогубство.

Її дочка Верона, агент ФБР, арештує Клея, підозрюючи у вбивстві своєї матері. Коли ж смерть оголошують самогубством, Клея випускають, а Верона повідомляє йому, що ФБР вже веде слідство щодо організації, яка стоїть за шахрайством, через яке її мати втратила гроші. Але вона сумнівається, що їх зможуть зловити і притягнути до відповідальності. Тому Клею нічого не залишається, як повернутися до “бджолярства” та власноручно покарати шахраїв.

Бюджет фільму

Виробництво фільму коштувало 34 мільйони доларів.

За свою роль головного героя Джейсон Стейтем (Адам Клей) отримав 10 мільйонів, Еммі Рейвер-Лемпман (Верона Паркер) – 1 мільйон, а Джош Гатчерсон (Дерек Данфорт) – 2 мільйони доларів.

Касові збори на 26 січня

В усьому світі “Бджоляр” зібрав 78.3 мільйони доларів, що більше ніж у два рази перевищує кошторис, тобто витрати на виробництво фільму принаймні відбилися, а прокат надалі триває.

Рейтинг

На сайті IMBd фільм “Бджоляр” має рейтинг 6.7 з 10 при 14 тисячах голосів.

На сайті Rotten Tomatoes фільм отримав 71% позитивних відгуків від 153 критиків та 93% позитивних реакцій від більше ніж 1000 глядачів.

На сайті metacritic фільм має 54% схвальних відгуків від 37 критиків та 63% позитивних реакцій від 37 глядачів.

Відгуки

Загальний висновок з відгуків про фільм “Бджоляр” такий, що це типовий бойовик з простим сюжетом та суперкрутим героєм та іншими перевагами та недоліками жанру. Відповідно, скоріше за все фільм сподобається любителям мочилова та Джейсона Стейтема і не сподобається всім іншим.

Читати:  Жерар Депардьє знову в суді

З деякими найцікавішими відгуками можна познайомитись тут: Відгуки на фільм “Бджоляр”

Моя рецензія на фільм: Бджоляр / The Beekeeper

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *