Відгуки на фільм “Бджоляр”

На сайті IMBd фільм “Бджоляр” має рейтинг 6.7 з 10 при 12 тисячах голосів.
На сайті Rotten Tomatoes отримав 74% позитивних відгуків від 147 критиків та 93% позитивних реакцій від більше ніж 1000 глядачів.

Новий бойовик із Джейсоном Стейтемом зараз крутиться в українських кінотеатрах, натомість американські критики вже встигли не тільки подивитись, але й написати відгуки на побачене. Наводжу тут найцікавіші з них, щоб ще до перегляду зрозуміти чим “Бджоляр” відрізняється від решти “бойовиків із Джейсоном Стейтемом”, які давно перетворились на окремий жанр, та чи варто його дивитись.

Девід Ґріффітс: “У “Бджолярі” є кілька сюжетних прогалин, але якщо ви вирішите їх не помічати, то опинитесь у центрі приголомшливого бойовика, в якому знову вдосталь екшн-магії Девіда Ейера.”

Деніел Рестер: “Бджоляр – то нудний, а то такий поганий, що аж хороший. Сценарій Віммера жахливий, а режисура Ейера поверхнева. Щоправда, Стейтем, Хатчерсон і Айронс час від часу його оживляють.”

Едді Гаррісон: “…з гідними, якщо не винятковими бойовими сценами, стоїчним, гідним захоплення героєм, дурною історією та безліччю каламбурів, це не Шекспір…але це прямолінійний бойовик, з тих, що подобаються натовпу…”

Луїза Мур: “Попри породистий талант за камерою та одну з найпереконливіших зірок бойовиків сучасного Голлівуду перед нею, безглуздий сюжет і шалений темп оповідання надто швидко вкрадають радість у фільму.”

Шон Чендлер: “”Бджоляр” точно знає, чого хоче його цільова аудиторія, і надає їй це. Фільм нічого не додає до жанру і не завоює нових шанувальників. Але він забезпечує глядачів саме тим, що шанувальники бойовиків хочуть від такого фільму.”

Меттью Лікона: “Ну поїхали. Поїхали дуууже далеко, залишивши позаду навіть уявлення про реальність, як спалений сарай, повний розбитих глеків з медом. А на її місці маємо героя, завдяки якому Джеймс Бонд виглядає непомітним, а Джон Вік — переможним.”

Читати:  Все про фільм "Бджоляр". Сюжет, заробітки, актори та інше

Ренді Майєрс: “Багато з цього є нелогічним, абсурдним, надмірно смішним, саме це робить його таким злочинним задоволенням і одним із найкращих фільмів Стейтема та Ейера.”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *