“Поліцейський з Беверлі-Гіллз: Аксель Фоулі”. Актори, сюжет, дата виходу.

Едді Мерфі переживає акторський ренесанс. Три роки тому він знявся в продовженні популярної в 80-ті роки комедії “Поїздка до Америки”, минулого року вийшли непогані “Ваші наші” та “Провулок цукеркових тростинок“, а влітку з’явиться четверта частина комедійного бойовика про пригоди детройтського поліцейського Акселя Фоулі в Лос-Анджелесі.

Окрім Едді Мерфі в фільмі знову зіграє Джадж Рейнгольд, який був дуже популярний у 80-ті, але так і не зміг стати зіркою першої величини. В 90-ті він був номінований на Еммі за роль в одному з епізодів серіалу “Сайнфелд“. Я якраз передивився весь цей серіал, і добре пам’ятаю роль Рейнгольда – дуже яскрава, але і дуже неординарна, м’яко кажучи. Не розумію за що там нагороджувати …

Ще цікаво, що в четвертій частині знову з’явиться Джон Ештон, який грав напарника персонажа Рейнгольда в перших двох фільмах, і власне їхня трійця зробила серію такою популярною. В третьому фільмі Ештона вже не було, але, як бачимо, в четвертому фільмі знайшлося місце для пенсіонера після 35 років відсутності.

Ще в фільмі зіграють Джозеф Ґордон-Левітт і Кевін Бейкон, якому треба підтримувати реноме актора, з яким працювали всі в Голлівуді.

Режисером фільму став австралієць Марк Моллой, який до цього не зняв жодного повнометражного фільму. Оригінальний вибір продюсера Джеррі Брукгаймера …

Сюжет розповідатиме, як Фоулі разом зі своїми старими знайомими з Беверлі-Гіллз розкриватимуть змову, щоб відвести загрозу від життя доньки Фоулі. Насправді немає великого значення, що саме вони там будуть робити, якщо при цьому триматимуться в ключі попередніх фільмів і не розчарують фанатів серії.

Прем’єра фільму запланована на 3 липня 2024 року на платформі Нетфлікс.

Читати:  Відгуки на фільм "Уроки толерантності"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *