Коли закінчиться страйк сценаристів і акторів?

2-го травня почався страйк сценаристів, через який глядачі залишились без своїх улюблених шоу на довгий час.

Звісно, всі дуже сильно цікавляться коли ж цей страйк закінчиться, адже під загрозою опинилося дуже багато популярних шоу і фільмів. Не хочеться виглядати моралізатором, але чи замислювались ви яким коштом створюється вся ця продукція? Поки глядач нудиться перед екраном, передивляючись повтори старих шоу, актори борються за гідне існування. Ніхто не хоче повтору ситуації 19-го століття, коли неконтрольована промислова революція призвела до появи Карла Маркса! Так і зараз, Штучний Інтелект не повинен спричинити світову ідеологічну кризу, тим більше, що все ще існує так звана росія.

Не хотілося б розводити багато води, як це роблять хижі до монетизації створювачі контенту, що задають риторичні питання в заголовку посту, а відповідь дають на самому кінці, змушуючи читача продиратися крізь тони словесного сміття.

Я точно не один з тих безпринципних контентмейкерів, тим більше, що у мене на сайті немає жодної монетизації, і навіть якби я захотів змусити вас читати довгий пост, то жодної користі з цього мені не було. Тому, не думайте про мене дуже погано, коли я нагадую про обережність, з якою нам треба ставитись до Штучного Інтелекту. Чи треба його кенселити, чи Штучний Інтелект зло? Звичайно, ні. Але люди – так. Вони своїми жадібними ручками будь-яке добре починання перетворюють на зброю масового ураження.

Якщо ви раптом не в курсі ризиків пов’язаних з неконтрольованим використанням Штучного Інтелекту, то рекомендую ознайомитись з моїм дописом зі скромною назвою Кенселінґ Штучного Інтелекту – зло? Як бачити я не соромлюсь ставити питання прямо і не ховаюся за нейтральними формулюваннями, боючись кого-небудь образити, навіть коли йдеться про таку важливу тему, як повернення улюблених героїв на екрани після закінчення страйку.

Читати:  Страйк сценаристів в США

Я знаю, що вас дуже цікавить доля серіалів “Дім Дракона” і “Поділ“, особливо їх других сезонів, і я не збираюся товкти воду у ступі, відкладаючи відповідь на самий кінець допису. Я прямо перейду до нагадування, що страйк сценаристів – це лише половина справи.

Друга частина проблеми – це страйк акторів. Хороший актор може погано зіграти без доброго сценарію, але без актора навіть добрий сценарій не перетвориться на погане кіно, чи якось так. Тому ви просто зобов’язані розуміти, що страйк акторів – не іграшки, що його підтримало 97,91% з 160000 акторів, і якщо це не передвісник апокаліпсису, то я навіть не знаю.

Я дуже добре розумію страждання глядачів, якім не терпиться дізнатися, що було далі з їхніми улюбленими героями, хто був батьком Дейнеріс, і чи насправді у Роса з Рейчел була перерва в стосунках. Ніщо не замінить кайф від спостереження за життям інших людей, навіть такий чудовий комік, як Джеррі Сайнфелд, як свій серіал “Сайнфелд” зняв давним давно і більше може не перейматись жодними страйками. А уявіть, якби він його знімав сьогодні – як сценарист він не міг би писати сценарії для свого серіалу, а як актор не міг би грати те, що сам написав. Повне божевілля!

Можна тільки порадіти за Джеррі Сайнфелда, що оминула тяжка доля сучасних акторів і йому не треба переживати за конкуренцію з боку Штучного Інтелекту. І тим більше йому абсолютно байдуже, коли закінчиться страйк сценаристів і акторів. Як і мені. Тим більше, що відповіді на питання коли закінчиться страйк я не маю, та і не дуже воно мене цікавить.

Читати:  Відгук на перший епізод серіалу "Містер і місіс Сміт"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *