Новини за 28-11-2023. Українські мрійники — найкращі мрійники у світі!

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що треба першочергово посилювати фортифікацію — мін і бетону вистачить. Схоже в керівництво країни прокрався не один російський шпигун, інакше як пояснити те, що Україна під кінець другого року великої війни зрадила своїм планам виграти війну за 2-3 тижні й почала копіювати тактику російських окупантів?

Президент Зеленський став найвпливовішим діячем Європи у категорії “мрійники” за версією Politico. “Українські мрійники — найкращі мрійники не тільки в Європі, але й у світі! А незабаром їх стане ще більше!” – заявили в МОН і оголосили про запуск освітнього проєкту “Мрія”.

Комісія з європейської та євроатлантичної інтеграції схвалила проєкт, який визначає умови вступу України в НАТО. Засідання комісії відбулося в теплій та дружній атмосфері. НАТО не запрошували.

Європейська мережа операторів ENTSO-E ухвалила рішення про постійну синхронізацію української і європейської енергосистем. “Це обкрадання угорців! Українська енергія ніколи не буде такою ж якісною, як європейська” – обурився Віктор Орбан будуючи чергову російську АЕС в Угорщині.

Українські водії перекрили дороги у двох польських містах на знак протесту проти блокування кордону. “А нас за що???” – щиро здивувались поляки.

В росії поскаржились на засилля мігрантів, які не знають російської мови. Одночасно з цим в Литві, Латвії, Естонії та Україні поскаржились на засилля мігрантів, які не знають нічого окрім російської мови. Мені здається, чи ці два явища якось між собою пов’язані?

Читати:  Новини за 03-12-2023. "Ми — Державна прикордонна служба! А не лохи!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *