Новини за 29-11-2023. 20% українців вже вступили до ЄС та НАТО

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Іосіф Віссаріонович Безугла знов звинуватила Валерія Залужного — тепер у замовній статті в The Economist. Якщо вірити Вікіпедії, то згодом виявиться, що Залужний є російсько-іранським шпигуном та відповідальним за організацію військово-фашистської змови в ЗСУ.

З’ясувалось, що дружину очільника Головного управління розвідки Маріанну Буданову отруїли миш’яком та ртуттю. “І що у Вас залишилось, Валерію Федоровичу? Може, Вам є що сказати прямо?” – відреагувала Безугла.

У НАТО не вважають, що українське військове керівництво не має плану війни. “Бо у нього є план! Але втілення цього плану – надзвичайно складна задача” – заявив військовий-високопосадовець Альянсу на брифінгу у Брюсселі. “Залужний — не російський, а натівський шпигун” – підкорегувала свою майбутню заяву Безугла.

Соціологічна група “Рейтинг” стверджує, що майже 80% українців за вступ до ЄС і НАТО. А решта 20% українців вже вступили до ЄС та НАТО в індивідуальному порядку.

Рада НАТО-Україна схвалила програму підготовки до вступу в Альянс на 2024 рік. Генсек Єнс Столтенберг зауважив, що ЗСУ продовжують бити армію рф, а програма вступу України до НАТО буде не менш успішною, ніж перемоги України в Бахмуті та Авдіївці.

Європейська Комісія засудила “майже повну відсутність участі” влади Польщі в спробах припинити блокаду кордону з Україною. “Європейська комісія немає жодного права втручатися в суверенні справи Польщі, до того ж українці своєю невдячністю все одно не заслуговують на справедливість” – заявили в унісон представники керівної партії Польщі “Право і справедливість”.

Росіяни через Крим вивозять українське зерно до Ірану та Сирії. “Підступні українці! У нас немає стільки людей, щоб блокувати українське зерно ще й на іранському кордоні” – обурились польські фермери.

Читати:  Новини за 04-12-2023. Рекорд України з незаконного перетину кордону

Акція на підтримку України “Українській культурі нічим захищатися” розпочалася 28 листопада в Литві. “Нарешті! Нарешті хтось сказав правду про мізерність маленької української культури” – прокоментував Алєксєй Арєстовіч. 

СБУ затримала тіктокера-рецидивіста, який для хайпу засвітив роботу ППО в Одесі. СБУ також цікавиться фейсбукеркою-депутаткою, яка для хайпу вже не перший рік засвічує роботу ЗСУ на фронті та в тилу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *