Новини за 26-11-2023. Залужний повинен персонально знищити нові технології росії

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Народна депутатка “Слуги народу” Мар’яна Безугла заявила, що керівництво ЗСУ на чолі з Валерієм Залужним має піти. Це другий раз за тиждень після звільнення Сема Альтмана з посту гендиректора OpenAI, коли керівника сенсаційно успішного проекту намагаються усунути з посади. Нагадаю, що в ситуації з OpenAI в результаті пішло якраз правління, а Сем Альтман тріумфально залишився при повній підтримці працівників компанії. Здавалося б, ця ситуація повинна була б послужити добрим прикладом для всього світу, але Мар’яна Безугла, схоже, вчиться наступаючи виключно на власні граблі.

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв вважає, що війна може знову вийти за межі Сходу і Півдня, якщо Росія продовжить вдосконалювати технології, а підтримка України на Заході зменшиться. Після цієї новини у Мар’яна Безуглої сталася істерика, вона стала вимагати, щоб Залужний персонально відправився до росії і знищив всі її нові технології, а Наєв за два дні підготував детальний план по переконанню виборців Дональда Трампа, Марі ЛеПен та Віктора Орбана в необхідності підтримки України.

В претензіях до керівництва ЗСУ депутатку Безуглу підтримав голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія: “Якщо робити ротацію, то треба мобілізувати ще половину людей у країні. Дайте якесь бачення… Бачення немає. Бачення – просто живемо, як жили. А нас це не влаштовує”. Дуже тішить, що під кінець другого року війни українські політики нарешті зацікавились головною темою країни. Дивує тільки чому це раніше вони жили, як жили, а тепер президента Зеленського, голову Арахамії та депутатку Безуглу це перестало влаштовувати. Можливо, щось сталося?

Спікер парламенту Фінляндії виступив у Верховній Раді повністю українською мовою. “А якби культура Фінляндії не була маленькою, то він виступав би, як всі високоосвічені люди, російською мовою,” – прокоментував Алєксєй Арєстовіч.

Читати:  Новини за 19-11-2023 - Російське ядерне паливо в Словаччині

Депутати від «Слуги народу» та ОПЗЖ попросять Венеційську комісії перевірити чи немає порушення прав людини у забороні УПЦ-РПЦ-МП. Одночасно з ними Алєксєй Арєстовіч готує звернення про перевірку законності використання української мови в Україні, а російська армія попросить перевірити чи знищення російських окупантів силами ЗСУ не порушує їхніх прав.

Британська розвідка говорить, що росія в листопаді перекинула стратегічні системи ППО з Калінінградської області на окуповані території України. На цей крок росія наважилась після того, як переконалась в ефективності блокади українського кордону своїми польськими та словацькими партнерами. “Тепер на заході нам нічого не загрожує, і ми можемо всі сили сконцентрувати на Україні,” – прокоментували в Кремлі.

200 вантажівок доставили продукти харчування, воду і медикаменти для сотень тисяч людей, а також 129 тисяч літрів палива і чотири вантажівки з газом в сектор Гази. На щастя для сектору Гази він не виробляє нічого корисного і тому польські фермери з легким серцем дозволили вантажівкам безперешкодно перетнути кордон.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *