Новини за 19-11-2023 – Російське ядерне паливо в Словаччині

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

ЗСУ назвали пріоритетне завдання на зиму: влаштувати росіянам голод та холод, бити логістику. У відповідь ООН ухвалила резолюцію із закликом про негайне перемир’я, а також вимагає безпеки, благополуччя та гуманного поводження з росіянами відповідно до міжнародного права.

Міністр закордонних справ Словаччини заявив, що уряд заблокує санкції ЄС, якщо вони зачеплять російське ядерне паливо. За абсолютно випадковим збігом обставин “російське ядерне паливо” є основним інгредієнтом в раціоні прем’єра Угорщини Віктора Орбана.

Прем’єр-міністр Катару заявив, що для звільнення заручників ХАМАС залишилося узгодити кілька деталей, які мають суто практичний і логістичний характер. Для цього ХАМАС запросив 10 тон ниток, щоб знайти дорогу до заручників в своїй таємній мережі тунелів.

Глава МВС Німеччини Ненсі Фезер різко розкритикувала виступ представника Талібану в одній із мечетей Кельна. “Дивний якийсь,” – подумав представник Талібану, повертаючись з виступу росіянки Нетребко в Берлінській опері.

Президент Туреччини Ердоган закликав перевірити, чи не займається Ізраїль створенням ядерної зброї. Росія підтримала цей заклик і нагадала про всесвітньовідомі ізраїльські біолабораторії, бойових голубів та чорних трасплантологів.

Франція успішно випробувала нову ядерну міжконтинентальну балістичну ракету. “Ця подія увічнює довіру до нашого ядерного стримування”, – заявив міністр оборони Франції Лекорню. “Ми дуже раді за наших французьких друзів, які тепер можуть не перейматися через Бельгію, Люксембург і Монако,” – прокоментували українці.

Україна отримала гарантоване місце у плей-оф кваліфікації Євро-2024. Це сталося завдяки грамотно вибраній стратегії на гру, індивідуальній майстерності та дещиці везіння збірної Сербії, яка зіграла внічию з Болгарією.

Читати:  Важко бути нормальним в тупому світі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *