Новини за 27-11-2023. Керівництво ЄС має піти

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

До Києва прибула віцепрезидентка Єврокомісії Вера Юрова, щоб обговорити вступ до ЄС. “Яке обговорення? Скільки можна? Що з конкретними датами? Якщо керівництво ЄС так і не змогло надати ніякого плану задуму на 2024 рік, то таке керівництво має піти,” – обурилась Мар’яна Безугла.

Американське видання “The Wall Street Journal” пише, що позиція України на полі бою може погіршитися, але й росія навряд чи здобуде великі перемоги. У відповідь українська сторона закликала американський уряд відновити постачання зброї, бо хоча росія навряд чи здобуде великі перемоги, але позиція України на полі бою може погіршитися.

Польський волонтер Давид Дехнерт допомагає українським водіям, що через блокаду кордону застрягли на польському боці і залишилися без їжі та засобів гігієни. “Це все піар акція наших політичних конкурентів! Кожен справжній поляк знає, що українські хлопи можуть два тижні прожити без їжі і три місяці не митись,” – прокоментували представники “Конфедерації”.

Президент Польщі Анджей Дуда прийняв присягу нового уряду Матеуша Моравецького і партії “Право і Справедливість”. Якщо вам коли-небудь здаватиметься, що ваша праця немає сенсу, то згадайте страйки польських перевізників, польських фермерів і діяльність польського президента Дуди, який приймає присягу мертвонародженого уряду без жодних шансів отримати підтримку Сейму.

Нідерландський музей передав Національному музею історії України “скифське золото” з музеїв Криму, яке 10 років зберігалось у Нідерландах. “Незабаром ми можемо передати Україні ще кілька музейних експонатів, їм там буде краще, ніж у нас.” – заявили представники музею після перемоги на місцевих виборах ультраправої “Партії Свободи”.

ЗМІ повідомили про плани росії та Китаю побудувати підводний тунель до Криму. “Це буде виключно мирний тунель і він буде значно кращий за той, що ми побудували в Секторі Гази,” – заявили представники братніх диктатур.

Читати:  Бездумні - Шахеди летять

Росія благає Індію припинити платити за нафту в рупіях і повернутись до американських доларів. Представники московських боліт також згодні на оплату в євро або польських злотих. “Якщо їм не подобаються наші рупії, то ми можемо оплачувати нафту фільмами Боллівуду. Американські блокбастери їм все одно ніхто не хоче продавати,” – прокоментував представник Індії, хитро посміхаючись.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *