Новини за 20-11-2023 – “Як керувати ЗСУ під час війни для чайників”

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Депутатка від «Слуги народу» Мар’яна Безугла дорікнула головнокомандувачу ЗСУ Валерію Залужному у поганому виконанню своїх обов’язків. “У мене достатньо кваліфікації, щоб робити такі заяви,” – додала Безугла, – “я щойно закінчила читати “Як керувати ЗСУ під час війни для чайників”. Це була друга книга, яку Безугла прочитала за своє життя. Першою була книга “Як стати депутатом Верховної Ради за 24 години.”

Партія Орбана розмістила білборди проти Урсули фон дер Ляєн по Угорщині. “Не танцюймо під їхні дудки”, – написано на білборді. Повністю погоджуюся з цією вимогою, адже важко танцювати та ходити прямо, присмоктавшись до російської цицьки.

Три країни НАТО Туреччина, Румунія і Болгарія наблизилися до угоди щодо розмінування Чорного моря. “А у нас немає виходу до Чорного моря,” – поскаржилися в Угорщині та висунули нову вимогу до України. Тепер ми повинні не тільки припинити воювати з росією та змінити мовний закон, але й віддати Угорщині Одеську область.

Президент Зеленський відзначив журналістама Fox News Бенджаміна Холла орденом “За заслуги” ІІІ ступеня. Сам Fox News втратив будь-який інтерес до цієї події, переконавшись, що український орден абсолютно не схожий на ноутбук Байдена.

У Кремлі заявили, що Фінляндія абсолютно безпідставно закрила кордон з росією. У відповідь Фінляндія сказала, що загроза реальна та нагадала про таємні російські біолабораторії, чорних російських трансплантологів, підйом нацизму в росії та терористичні погрози росії ядерною зброєю. “Ну в принципі, фіни мають рацію, але звідки вони дізналися про наші біолабораторії?” – здивувались в Кремлі.

Американка єгипетського походження Айа Хіджазі, в 2017-му році звільнена з єгипетської в’язниці за участі президента Трампа, заявила, що не засуджує ХАМАС. Якщо вас вразила ця новина, то ви одна з тих унікальних людей, що здатні знайти різницю між Трампом і ХАМАСом.

Читати:  Новини за 17-11-2023 - "Америка - це ще гірше Могилянки"

Колишній СЕО OpenAI Сем Альтман і президент компанії Грег Брокман разом приєднаються до Microsoft, де очолять нову передову дослідницьку групу штучного інтелекту. “Дуже добре, Майкрософт значно багатша компанія, ніж OpenAI,” – сказали письменники і збільшили суму позову.

Півзахисник «Барселони» Гаві порвав хрестоподібні зв’язки коліна в матчі за збірну Іспанії і повернеться на поле не раніше за 6-9 місяців. “Ще величезна втрата для нашої команди,” – заявили в Барселоні та найняли тренера з ораторського мистецтва для решти команди.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *