Новини за 17-11-2023 – “Америка – це ще гірше Могилянки”

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Президент Зеленський каже, що українське ППО дозволяє не зупиняти країну під час зльотів МіГів. Та й справді, навіщо зупинятися, сказали мешканці Одеси, Харкова та Херсону.

Сили оборони перейшли на лівий берег Херсонщини і тепер обороняються там. Чекайте, а ми вже повністю оборонились в Авдіївці?

Айова став 33-м штатом США, що визнав Голодомор геноцидом українців. “Америка – це ще гірше Могилянки. От побачите, будуть благати, щоб я став їхнім президентом, а я їм покажу великий і могучий рускій язик,” – прокоментував експерт Арестович.

Угорщина під чутким керівництвом товариша Орбана запитає у народу він за білу і пухнасту демократичну Угорщину чи за страшну і корупційну Україну. Ну тут без змін.

Українці продовжують “вони забрали у нас роботу” полякам, а ті у відповідь перекривають кордони. Цікаво чи дозволять вони ввіз до України польського сиру, який навіть з доставкою дешевший українського? Підозрюю, що “вони забрали у нас роботу” українцям поляків влаштує.

Польська партія ПіС продовжує за дорученням свого президента формувати новий уряд. От тільки голосів може не вистачити у цього “переможця виборів”. Даремно українськім вантажівкам не дають в’їхати до Польщі. Пара фур гречки і проблема була б вирішена.

Естонська прем’єрка говорить, що переломний момент для перемоги України у війні не так вже й далеко, якщо ми будемо триматися разом. “Аякже, аякже, обов’язково триматимемося разом,” – сказали угорці, словаки і поляки, потихеньку перекриваючи західний кордон України.

Президент США Байден врешті-решт підписав бюджет, що дозволить уникнути урядового паралічу. Можна було б порадіти за нашого найбільшого союзника, якби з бюджету перед тим не викинули допомогу Україні. Доведеться перемагати без американських грошей, але з естонським оптимізмом.

Читати:  Новини за 28-11-2023. Українські мрійники — найкращі мрійники у світі!

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *