Новини за 18-11-2023 – Остання помилка Угорщини

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Компанія SpaceX вдруге запустила корабель Starship і зазначила, що вважає запуск успішним, попри те, що сигнал від корабля зник через 15 хв. Так само успішно SpaceX запустила Старлінки в Україні минулого року, коли сигнал зникав на передовій та не працював в Криму

Великі компанії, зокрема Apple та IBM, відмовляються від реклами на X через антисемітські пости. “Чудово,” – подумав Ілон Маск і вподобав черговий проросійський твіт, – “Конкуренція мені не потрібна.”

Понад 80% фінів вважають, що Росія має програти війну в Україні — опитування. Так само, як СРСР програв фінам в 1940-му році.

У Франції пенсіонеру дали тюремний строк за антисемітське графіті. І грамоту за володіння новими технологіями.

Орбан закликав “виправити помилку” з відкриттям переговорів про вступ України до ЄС. У відповідь ЄС закликав виправити помилку з прийняттям до ЄС Угорщини.

На журналіста Української Правди Михайла Ткача напали під час зйомок на Київщині. “Тому що війна війною, а українські традиції треба берегти,” – сказали в Офісі генпрокурора.

Президент Зеленський увів санкції проти Азарова, Табачника, Царьова, Святаша та уповноваженої з прав дитини Російської Федерації Марією Львовою-Бєловою. “Ну що вони поганого зробили Україні?” – запитала народжена в Шепетівці голова Ради Федерації Федеральних Зборів РФ Валентина Матвієнко.

На кордоні з Польщею скупчилися майже 3 тисячі вантажівок. “Далекобійники там байдикують, а в країні війна. Відправити їх на фронт!” – заявили користувачі колишнього Твіттера.

Сема Альтмана звільнили з посади CEO OpenAI, тому що “не був відвертим з радою директорів”. “Немає чого перейматися,” – заявили в прокуратурі США, – “Альтмана радо приймуть тисячі в’язниць по всій країні, бо Сем Альтман також не був відвертим із законом.”

Читати:  Важко бути нормальним в тупому світі

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *