Помер Меттью Перрі

Меттью Перрі народився у Вільямстауні, штат Массачусетс, у сім’ї актора та журналістки. Після розлучення батьків, він разом з мамою переїхав до Канади. В Канаді Меттью став одним із найкращих тенісистів, а після переїзду до Лос-Анджелеса у підлітковому віці зацікавився акторською кар’єрою. Вона розпочалася з невеликих ролей у телевізійних шоу та фільмах, але всесвітню славу Перрі здобув завдяки ролі саркастичного Чендлера у культовому ситкому “Друзі”, що вийшов в ефір у 1994 році.

Ця незвичайна роль принесла йому номінацію на премію “Еммі” у 2002 році. Меттью мав також чотири інших номінації, дві з яких за його роль Джо Квінсі у серіалі “Західне крило”. У “Друзях” – комедії про тісну групу друзів, що живуть у Нью-Йорку – Перрі грав разом із Кортні Кокс, Меттом ЛеБланком, Девідом Швіммером, Дженніфер Еністон і Лізою Кудроу. Шоу стало культовим і забезпечило актору велику популярність, а також допомогло йому отримати ролі в кіно, зокрема у фільмах “Дурні завжди поспішають” (1997), “Майже герої” (1998) і “Цілі дев’ять ярдів” (2000). Окрім “Друзів”, Перрі також з’являвся у таких серіалах, як “Студія 60 на Сансет-Стріт”, “Містер Саншайн” і “Дивна парочка”.

У листопаді 2022 року Меттью Перрі опублікував мемуари під назвою “Друзі, коханці та велика жахлива річ: Мемуари”. У цій книзі актор розповів про свою боротьбу з наркотиками, зокрема, про те, що його зловживання опіатами призвело до розриву кишечника, коли йому було 49 років. Лікарі дали йому лише двовідсоткові шанси на виживання, і він перебував у комі два тижні, після чого декілька місяців провів у лікарні. У своїх мемуарах він відверто розповів про свою залежність від наркотиків, з якою він боровся навіть на вершині своєї кар’єри, вказуючи на періоди надмірного вживання ліків під час зйомок “Друзів”.

Читати:  Джейсон Судейкіс і Олівія Вайлд

Меттью Перрі помер у віці 54 років в своєму будинку в Лос-Анджелесі в результаті події, яку поліція розглядає як можливий випадок утоплення. За даними правоохоронних органів, наразі не має підозр на вбивство, але розслідування все ще триває. У заяві Warner Bros. Television Group висловлено глибоке занурення у втрату та визнання акторської майстерності Перрі, його комедійний талант залишиться в серцях багатьох людей навіки.

Після смерті Меттью Перрі офіційний Instagram-аккаунт “Друзів” опублікував відчутний співчутливий пост, називаючи Перрі справжнім дарунком для всіх. Меггі Вілер, Селма Блер, Майкл Рапапорт і Іветт Ніколь Браун також висловили свою прихильність та скорботу через його втрату, наголошуючи на його надзвичайному таланті та важливості для культури.

Меттью Перрі ніколи не був одружений і дітей у нього не було, натомість залишився 82-річний батько.

https://x.com/blackrebellion3/status/1718527246548517258?s=20

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *