Джейсон Судейкіс і Олівія Вайлд

Зірка “Теда Лассо” Джейсон Судейкіс протягом 10 років так сильно зустрічався з зіркою “Доктора Хауса” Олівією Вайлд, що у пари з’явилося двоє дітей (син Отіс у квітні 2014 і донька Дейзі в жовтні 2016), але попри заручини з 2013 року вони так і не побрались. А у 2020 році так і взагалі розбіглись. Приблизно тоді ж від Теда Лассо пішла дружина.

Виявляється, Олівія Вайлд подарувала Джейсонові Судейкісу не тільки двох дітей (щоправда, при розставанні пари вони залишились з матір’ю), але й ідею самого Теда Лассо.

Почалося все з того, що у 2013 році Судейкіс зіграв Теда Лассо в рекламі англійського чемпіонату з футболу для каналу NBC Sports. Тоді Тед Лассо прикидався брутальним тренером Тоттенгем Готспур. А пару років потому Олівія Вайлд запропонувала йому повернутися до ролі Теда Лассо тільки в більш людяній формі.

Судейкіс пояснює, що на створення такого образу Теда Лассо, яким ми його знаємо зараз, вплинула загальна культура нетерпимості та ненависті, яку активно підігрівав (і зараз продовжує це робити) Дональд Трамп. Судейкіс вирішив, що він не хоче примножувати та поширювати цю хворобу з екрана, і перетворив Теда Лассо на оптимістичного і співчутливого чоловіка, якому не завжди щастить, але який ніколи не звинувачує в цьому інших, як це полюбляють прихильники конспірологічних теорій.

Я можу тільки поаплодувати такому вибору. Нам насправді не вистачає подібної моралі, коли люди не знущаються, не іронізують, не ненавидять, не сприймають все навколо на свій рахунок, не замикаються в собі, не кричать навіть на ідіотів, а намагаються всіх зрозуміти й знайти цивілізоване рішення в будь-якій ситуації.

Читати:  "Бунтівний місяць" кидає виклик "Зоряним війнам"?

Цікаво, чи ідея зробити персонажа Теда Лассо добрим та людяним якось пов’язана з участю Олівії Вайлд в серіалі про геніального, але людиноненависницького доктора?

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *