П’ята серія “Університету Чупарського” – “Хотіли як краще – зробили як завжди”

Микола Семенюк та Михайло Карпань продовжують радувати новими серіями чудового анімаційного серіалу “Університет Чупарського”. Нагадую, що серіал оповідає різноманітні пригоди, які відбуваються з Остапом Чупарським та його друзями в стінах “Технічного Університету Чупарського” (не родичі). Більш за все серіал нагадує “Ріка і Морті”, але є цілком самобутнім, до того ж з українським колоритом. “Університет Чупарського” є настільки високоякісним вітчизняним продуктом, що давно мав би отримати державну підтримку з повним карт-бланшем. Але за нинішнього міністра культури Ткаченка цього точно ніколи не станеться.

Доречі, це дуже добрий привід, щоб підписати ось цю петицію “Про звільнення Олександра Владиславовича Ткаченка з поста Міністра культури та інформаційної політики України”, якщо ви цього ще не зробили.

Цього разу в якості головної теми для пародіювання автори вибрали фільм “Початок”. Це там, де Леонардо Ді Капріо з командою відчайдух влазить в голову клієнта, щоб переконати його прийняти потрібне рішення. Окрім цього в новій серії є посилання і на інші блокбастери, зокрема на “Термінатор 2” і загалом тему роботів в житті людини.

Але головною принадою п’ятого епізоду є поява ведучого чудового Ютюб-каналу про кіно “Geek Journal” Тайлера Андерсона. І не просто в якості актора озвучки. Тайлер Андерсон отримав повноцінного персонажа з ніком Томас Дерден (здогадайтесь чому), змальованого з того самого Олексія Шкробінця! Не знаю, як він переконав авторів “Університету Чупарського” на такий сміливий крок, але я тільки можу порадіти, що Тайлер таким чином увійшов в історію української анімації. Та ще й в такому серіалі!

Отже, швиденько дивимось, ставимо вподобайки та поширюємо нову серію “Університету Чупарського”.

Читати:  Топ-10 цитат з серіалу "1670" з поясненнями

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *