Все про фільм “Дюна: Частина друга”. Рейтинг, актори, відгуки

Рейтинг

На сайті IMBd фільм “Дюна: Частина друга” має рейтинг 9.0 з 10 при 76 тисячах голосів.
На сайті Rotten Tomatoes фільм отримав 94% позитивних відгуків від 325 критиків і 95% від 1000+ глядачів.

Актори

Тімоті Шаламе (Пол Атрід) – 28 років, США. Набув надзвичайної популярності завдяки першому фільму “Дюна” і закріпив її фільмом “Вонка”. Своїми кумирами вважає Леонардо Ді Капріо та Хоакіна Фенікса.

Зендея (Чані) – 27 років, США. Як і Тімоті Шаламе зірковий статус отримала через участь в “Дюні”, але до того була добре відома з фільмів про Спайдермена та з серіалу “Ейфорія”. Африканською мовою шона її ім’я означає “дякувати”.

Ребекка Фергюсон (Леді Джессіка) – 40 років, Швеція. Окрім “Дюни” грала в серії фільмів “Місія нездійсненна”, а також у мінісеріалі “Біла королева”. Мати Ребекки допомагала гурту “АББА” перекладати пісні з їхнього першого альбому англійською мовою.

Про решту акторів читайте тут: Актори фільму “Дюна 2”

Відгуки

Кайл Сміт: “Замість парку розваг це більше схоже на собор — урочистий, красивий і суворий. Зйомки Грейга Фрейзера та музика Ганса Ціммера сповнені величі.”

Стівен Ромеї: “Один із найочікуваніших фільмів року приємно дивитися, але його підводить слабка акторська гра та сценарій, який не відповідає рівню вражаючого акторського складу.”

Вероніка Масенко: “У нашому контексті такі фільми дещо важко дивитися. Перша частина була до повномасштабного вторгнення, тоді було простіше. Зараз переглядати фінальну частину з битвою стає не зовсім комфортно, коли пригадуєш, що діється насправді.”

Більше відгуків читайте тут: Відгуки на фільм “Дюна: Частина друга”

Моя рецензія на фільм: Дюна: Частина друга / Dune: Part Two, 2024

Оцініть фільм "Дюна: Частина друга"
Читати:  HBO під тиском передумало брати прихильника путіна до "Білого лотосу"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *