Актори фільму “Дюна 2”

Такому акторському складу може позаздрити будь-який фільм, якби фільми вміли заздрити. Зірки першої величини з 5 різних країн, яких приманило тепле Каліфорнійське сонце і зворушливі голлівудські гонорари.

Тімоті Шаламе (Пол Атрід) – 28 років, США. Набув надзвичайної популярності завдяки першому фільму “Дюна” і закріпив її фільмом “Вонка”. Своїми кумирами вважає Леонардо Ді Капріо та Хоакіна Фенікса.

Зендея (Чані) – 27 років, США. Як і Тімоті Шаламе зірковий статус отримала через участь в “Дюні”, але до того була добре відома з фільмів про Спайдермена та з серіалу “Ейфорія”. Африканською мовою шона її ім’я означає “дякувати”.

Ребекка Фергюсон (Леді Джессіка) – 40 років, Швеція. Окрім “Дюни” грала в серії фільмів “Місія нездійсненна”, а також у мінісеріалі “Біла королева”. Мати Ребекки допомагала гурту “АББА” перекладати пісні з їхнього першого альбому англійською мовою.

Джош Бролін (Ґурні Галлек) – 56 років, США. Відомий завдяки фільмам “Старим тут не місце”, де зіграв разом з Хав’єром Бардемом, та серії фільмів “Месники”. Коли його батьки розлучилися мачухою Джоша стала співачка Барбара Стрейзанд.

Остін Батлер (Фейд-Раута) – 32 роки, США. Найвідомішою роллю Остіна є Елвіс Преслі в фільмі “Елвіс”, за яку він отримав номінацію на Оскара. В цьому році вийшов серіал за його участі “Володарі повітря”. В школі в старших класах навчався вдома, щоб мати можливість займатися акторською кар’єрою.

Флоренс П’ю (Ірулан) – 28 років, Великобританія. Стала знаменитою завдяки ролі росіянки Єлєни Бєлової в фільмах кіновсесвіту Марвел. Також зіграла в фільмі “Оппенгеймер” і озвучила Золотоволоску в фільмі “Кіт у чоботях 2“.

Стеллан Скашгорд (Владімір Харконнен) – 72 роки, Швеція. Грав батька Білла Тернера в “Піратах Карибського моря”, а також доктора Еріка Селвіґа в фільмах кіновсесвіту Марвел. Четверо з шести дітей Стеллана є акторами, зокрема Александр Скашгорд та Білл Скашгорд.

Читати:  Серіал "Брати Сунь". Відгук на перший епізод

Дейв Батиста (Звір Раббан) – 55 років, США. Грав Дракса в фільмах кіновсесвіту Марвел. Також його можна побачити в фільмах “007: Спектр” та “Ножі наголо: Скляна цибуля”. 20 років був професійним рестлером.

Крістофер Вокен (Шаддам IV) – 80 років, США. Володар Оскара за фільм “Мисливці на оленів”. Зіграв в купі чудових фільмів і серіалів. З останнього – серіал “Поділ“, другого сезону якого ми ніяк не можемо дочекатися. У Вокена ніколи не було дітей, і цим він, зокрема, пояснює свою плідну кар’єру.

Леа Сейду (Марґо Фенрінґ) – 38 років, Франція. Стала всесвітньо популярною завдяки фільму “007: Спектр”, також грала в “007: Не час помирати”. Не відчуває себе акторкою, скоріше актором.

Хав’єр Бардем (Стілґар) – 54 роки, Іспанія. Володар Оскара за роль у фільмі “Старим тут не місце”. Зіграв у фільмах “007: Координати «Скайфолл»”, “Пірати Карибського моря: Помста Салазара” та “Найкращий бос”. Є фаном рок-музики, зокрема, гурту “AC/DC”, пісні якого допомогли Хав’єру вчити англійську мову.

Аня Тейлор-Джой (Алія Атрід) – 27 років, США. Стала суперпопулярною завдяки серіалу “Ферзевий гамбіт”. Також грала в серіалі “Гострі картузи” та фільмі “Меню“. До 6 років жила в Аргентині, але при народженні отримала громадянство США, оскільки це сталося під час відпочинку її батьків у Флориді.


Моя рецензія на фільм: Дюна: Частина друга / Dune: Part Two, 2024

Оцініть фільм "Дюна: Частина друга"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *