Аргентина – Франція

ФІФА – одна з найбільш корумпованих організацій. Інфантіно ручкається з Путлєром і радо провів би ще один чемпіонат світу в Мордорі. Спорт поза політикою, а гроші не пахнуть.

Франція продовжує в більшості своїй вести бізнес в РФ, одночасно допомагаючи Україні в рамках НАТО. Аргентина і того не робить.

Глядачі на трибунах насолоджуються видовищем. Їх турбує кількість забитих і пропущених голів, а не страшний геноцид, що відбувається в центрі Європи, і війна за цінності тієї ж Європи. Обличчя Макрона сьогодні не демонструє глибоку стурбованість – зараз на ньому справжні емоції.

Свято спорту в Катарі чуже для українців не тільки тому, що наша збірна туди не потрапила. Цьому святу не потрібні страждання, не псуйте настрій глядачам бомбардуваннями і відключеннями світла. І не треба лізти зі своїми закликами до миру у всьому світі. Світова елітка розважаються.

Єдине питання, яке мене цікавить на цьому заході – чи вдасться Мессі піднятися на рівень Марадони? Марадона – звичайно бог, а Мессі – його син. Але для цього треба перемогти Францію. А чекати на друге пришестя іншого месії ой як не хочеться.

P.S. Вдалося.

Читати:  Українець Святослав Михайлюк - чемпіон НБА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *