Новини за 24-11-2023 – “З України виїхало 3,2 мільйона людей призовного віку”

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Президент Зеленський вимагає від Міноборони та ЗСУ презентувати комплексний план щодо проведення мобілізації. “А ми вже думали він ніколи не запитає” – зраділи Залужний з Умєровим.

Віцепрем’єрка Ольга Стефанішина заявила, що блокування Угорщиною української євроінтеграції буде результатом безвідповідальності інших країн-членів. Про це вона сказала в Німецькій раді з міжнародних відносин, але жодної відповіді на свої слова так і не дочекалась.

З початку війни з України до Європи виїхало 650 тисяч чоловіків призовного віку — повідомляють вітчизняні ЗМІ. Я вважаю це недопрацюванням з їхнього боку. Треба було порахувати не тільки багатодітних батьків, інвалідів 2-ї групи та решту легально виїхавших чоловіків, а ще й усіх жінок. “З України виїхало 3,2 мільйона людей призовного віку” – має значно потужніший потенціал.

Українська економіка у жовтні зросла на 10,5%, порівняно з вереснем минулого року. Цим відразу зацікавились провідні математики світу, оскільки наведені дані переконливо свідчать про те, що українські економісти навчились ділити на нуль.

За останній рік у Києві правоохоронці виявили 41 394 людей, які порушили комендантську годину. На запитання чи були сюди враховані відвідувачі нічних клубів правоохоронці відповіли, що наявні прилади виявлення поки що не дозволяють проникати крізь стіни будівель і нам всім треба почекати на розвиток відповідних технологій.

У Вінниці суд засудив Володимира Калачика до 15 років тюрми за допомогу російським окупантам в підготовці ракетних ударів по місту влітку 2023 року. В своєму останньому слові він виразив жаль, що не послухався порад друзів і вийшов покурити з нічного клубу в Києві під час комендантської години, де його і пов’язали.

Читати:  Новини за 22-11-2023 - Найкращий в світі план Трампа

Депутат партії “Слуга народу” Сергій Гривко пропонує видавати державні дипломи екстрасенсам та тарологам. На закиди в псевдонауковості подібних напрямків діяльності депутат відповів: “Науковість-шмауковість. Ширше треба мислити. Люди через війну сидять без роботи і не мають шо їсти! А цією ініціативою ми створимо тисячі робочих місць і ощасливимо сотні вчителів!”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *