Новини за 22-11-2023 – Найкращий в світі план Трампа

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Президент Володимир Зеленський заявив, що готовий ознайомитися з “мирним планом” експрезидента США Дональда Трампа , якщо у нього є такий. “Це найкращий план в світі, дуже професійний.” – відповів Трамп, – “Я готовий абсолютно безкоштовно поділитися ним з моїм найкращим другом Володимиром, якщо він готовий поділитися окупованими землями з моїм іншим найкращим другом Владіміром.”

Президент Володимир Зеленський заявив, що значна частина коштів на військову допомогу для України повернеться до США. “Але спочатку уряд США повинен надати гарантії запобігання нецільового використання грошей в Сполучених Штатах Америки,” – додали в Офісі Президента.

43% опитаних батьків незадоволені рівнем знань своїх дітей з української літератури. “Вони совєршенно не чтуть українських традицій,” – поскаржилися батьки, – “Вот в наше врємя всі читали не етіх ваших Жаданов з Підмогильними, а Тараса Бульбу про козаків, сало і горілку. Ех, були часи, нє то шо січас.”

Верховна Рада підтримала в першому читанні законопроєкт, який зобов’язує володіти англійською мовою певних держслужбовців. “Не дозволимо англосаксонським імперіалістам Байрону та Діккенсу ущемлять вєлікіх Пушкіна та Булгакова,” – прокоментували певні держслужбовці.

Єврокомісія не розблокує 700 млн. євро кошти для Угорщини, доки її уряд не вирішить давні питання упередженості судової системи та верховенства права. Одночасно з тим правляча партія “Фідес” внесла законопроект, який передбачає покарання до трьох років позбавлення волі за іноземне фінансування партій. “Тобто, якщо ми не дамо Орбану гроші, то він продовжить будувати диктатуру. А якщо дамо, то він посадить сам себе на 3 роки? Спокусливо, але ніт,” – прокоментували в Єврокомісії.

Суд відкрив справу про банкрутство МАУ, а майно авіакомпанії розпродують на аукціонах. “Ми так переймаємось за багатостраждальний народ України і ми завжди готові прийти на допомогу!” – прокоментувала угорська авіакомпанія Wizzair, скуповуючи найкращі лоти.

Читати:  Новини за 28-11-2023. Українські мрійники — найкращі мрійники у світі!

У найближчі дві доби по всій Україні очікується ожеледиця та мокрий сніг. “Це все російське ІПСО,” – прокоментували комунальні служби, – “До початку зими ще цілий тиждень!”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *