Новини за 05-12-2023. “Демократичні цінності не для того, щоб захищати їх від росії!”

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

У Томську дітей вчили стріляти по мішенях з портретами Володимира Зеленського, Джо Байдена та Єнса Столтенберга. Ті, хто жодного разу не влучив займав місце одного з портретів. А найбільш вправних нагороджували півниками на паличці, зробленими у формі портрета Владіміра Путіна. 

Посли Латвії, Литви та Естонії у Варшаві оголосили демарш польській владі у зв’язку з блокуванням перевізниками пунктів перетину кордону з Україною. У відповідь “Право і справедливість” заявила, що польська влада має повне право блокувати кордон: ”Ніхто не допомагає Україні більше ніж ми, але життя любить гармонію, і настав час вийти в нуль”.

Глава МЗС Словаччини заявив, що не уявляє переговори з країною, яка перебуває у стані воєнного конфлікту: “Ми визнаємо демократичні цінності не для того, щоб захищати їх від росії!”

Уряд України ініціював переговори з Угорщиною, але відклав спілкування до остаточного узгодження змін до законів про права меншин. В Києві раптом зрозуміли, що Угорщина під час переговорів напевно зробить конструктивні пропозиції, а цього ніяк не можна було допустити.

Американські конгресмени пояснили, чому голосування за виділення допомоги Україні пов’язують із захистом мексикансько-американського кордону: “Це один зі способів впливу політичних партій одна на одну.” Ця відповідь повністю задовольнила українців: “Тепер зрозуміло! Це як росія, знищуючи Україну, намагається привернути увагу Америки. Бавтеся добре, не будемо заважати.”

“Блокаду пункту пропуску зі Словаччиною призупинено. Проводимо багато непублічної роботи з партнерами” – заявив заступник міністра інфраструктури Сергій Деркач. Європейська комісія привітала з цим успіхом та нагадала, що Європа славиться традиціями непублічної роботи з партнерами, майстер-класи з якої регулярно проводяться в сонячній Сицилії.

Читати:  Українець Святослав Михайлюк - чемпіон НБА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *