Новини за 12-12-2023. “У вас не буде вистачати часу, у вас не буде вистачати зброї, і у вас не буде вистачати людей”

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Мобільний оператор “Київстар” піддався хакерській атаці вранці 12 грудня через що відбувся масштабний збій в його роботі, але вже ввечері вдалося відновити частину послуг зв’язку. У “Київстар” запевнили, що персональні дані клієнтів у безпеці. Російська ФСБ підтвердила, що українцям тепер абсолютно не треба перейматися безпекою своїх персональних даних, оскільки сервери ФСБ — найбільш захищені сервери в світі.

Мар’яна Безугла знову звинуватила Валерія Залужного в тому, що “візії 2024, плану так і немає”, а він натомість робить “фоточки, що все Ок”, від яких Мар’яну “поплавило”, і комунікує не з українцями, а з іноземцями “через блоги-статті”. Ви, мабуть, пам’ятаєте відомий діалог між Шерлоком Голмсом та доктором Ватсоном: “- Але, Голмсе, як ви дізналися, що у Залужного немає плану? – Елементарно, любий Ватсоне, я подивився на його фоточки і мене поплавило!”

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив про зміни в мобілізації: “Це і залучення рекрутингових компаній, і багато інших речей … У вас не буде вистачати часу, у вас не буде вистачати зброї, і у вас не буде вистачати людей”. Журналісти запитали Мар’яну Безуглу чи план Данілова не викликає у неї таких же питань, як план Залужного. На це депутатка відповіла, що на відміну від Залужного у Данілова, як ми бачимо, є візія 2024. А на уточнювальне питання чи влаштовує її візія, в якій бракує часу, зброї та людей, Безугла відповіла, що це насправді геніальна візія, бо з часом, зброєю і людьми кожен дурень воювати може.

Спікер Палати представників Майк Джонсон заявив, що Білий дім має надати Конгресу чіткий виклад стратегії США щодо України, який попри неодноразові запити так і не надали. “Скільки можна прикидатися, що у Білого Дому є план? Не треба фоточок, що все Ок. Виглядає, як намагання президента видати бажане за дійсне. Треба рішення!” – і після павзи додав – “Як побачив ті фото — поплавило, соррі. Не можу вже. Старався, тримався. Але.”

Читати:  Блокада на кордоні з Польщею та ціна на пшеницю

Польський депутат антинормальної партії “Конфедерація” Гжегож Браун загасив в Сеймі вогнегасником єврейський свічник та заявив, що запалювання менори є “сатанинським актом”. Як видно, вчорашні пророцтва лідера усунутої від влади партії “ПіС” Ярослава Качинського сповнюються зі швидкістю світла — не встиг Туск стати прем’єром, як в Сеймі почали пригноблювати католицьку церкву та практикувати єврейський сатанізм. От за правління Качинського нічого подібного не було – “ПіС” блокував розвиток демократії, ЄС блокував фінансову допомогу Польщі, Польща блокувала кордони з бандерівською Україною і вся державна махіна працювала на добро звичайної польської родини. Родини Ярослава Качинського.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан відмовив організаціям угорської громади в Україні на заклик підтримати початок переговорів про вступ Києва з Євросоюзом. “Можу запевнити вас, що ми продовжимо працювати над тим, щоб угорська громада в Україні могла жити в мирній, стабільній країні, що розвивається”, – сказав Орбан і додав – “Забудьте про ЄС. Після перемоги росії життя українських угорців значно покращиться, подивіться як стабільно розвивається Маріуполь, не те що найбільш корумпована у світі Україна”.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *