Відгуки на фільм “Снігова спільнота”

Фільм щойно з’явився на платформі Нетфлікс, але його вже сватають на премію Оскар для фільмів іноземною мовою. Іспанський режисер Хуан Антоніо Гарсія Байона вперше з 2007 року зняв фільм повністю іспанською мовою за участі молодих аргентинських, уругвайських та мексиканських акторів.

На сайті IMDb.com фільм має високий рейтинг – 7.9
На порталі Rotten tomatoes “Снігову спільноту” позитивно оцінили 89% критиків та 85% глядачів.

Бен Кенінгберг (Нью-Йорк Таймс): “Матеріал надзвичайно захоплюючий, а його найбільш вражаючим сценам важко опиратись. Наприклад, коли Нандо Паррадо і Роберто вперше побачили іншу людину після того, як вони днями йшли до цивілізації. Проте «Снігове суспільство» — це перверсивний фільм, враховуюче те, як його побачить більшість людей — на Netflix, вдома, з холодильником поруч.”

Амі Ніколсон (FilmWeek): “Фільм дуже простий і щирий… І є щось більше зворушливе в тому, щоб побачити це у виконанні людей, які насправді є іспанцями та більш автентичними для персонажів.”

Річард Лоусон (Vanity Fair): “Жоден фільм не міг повністю відобразити весь жах цього досвіду. Але, попри деяку набридливість Байони, “Снігова спільнота” досить переконливо доносить суть.”

Роксана Гададі (Vulture): “Від «Мовчання» Мартіна Скорсезе не було жодного фільму, який би так ефективно змусив нас задуматись над тим, чи є віра доброзичливістю, чи бідою.”

Мій відгук можете прочитати за цим посиланням: Снігова спільнота / La sociedad de la nieve

Читати:  Серіал "Джентльмени". Відгук на перший епізод

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *