Пісні “Джентльменів”

В своєму огляді фільму “Джентльмени” я даремно оминув увагою саундтрек. А там, як в кожному фільмі Гая Річі є що послухати.

В трейлер до фільму затягли один із класичних рокових хітів “Sunshine of Your Love” гурту Cream.

Під час титрів слухаємо чудову композицію Девіда Ролінгза “Cumberland Gap”. Пісня випущена в 2017-му році, а звучить, як перевірена роками класика.

Поява Розалінд супроводжується піснею “Vitamin C” німецького краут-рок гурту Can. Записана в 1972-му році – в часи, коли яких тільки експериментів не проводили з музикою, і звучання має відповідне.

Інша історія з піснею “Count your blessing” виконавиці Mattiel. Випущена в 2017-му році вона ніби доставлена на машині часу прямо з 1965-го року. Її можна почути дивлячись на замороженого Аслана в холодильнику Реймонда.

А от Джонні Ріверс дарує свою зміюку “Snake” прямо з 1966-го року.

Недалеко в часі від Ріверса знаходиться композиція “In Every Dream Home a Heartache” гурту Roxy Music. Але це зовсім інший твір – повільний і моторошний. Недарма він супроводжує появу Реймонда в наркоманському лігвищі.

Нарешті, під час фінальних титрів можна почути один з найбільших хітів британського панк-рок гурту The Jam з промовистою назвою “That’s Entertainment” – “Це розвага”.

Читати:  Все про фільм "Бджоляр". Сюжет, заробітки, актори та інше

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *