Чи буде у фільму “Ілюзія безпеки” продовження?

Коли я побачив інтерес в інтернеті до цього питання, то спочатку вирішив, що хтось ну зооооовсім тупий. Яке може бути продовження у книжкової екранізації, яка зображує самодостатню історію і жодного продовження немає? Але виявилось, що не все так просто.

Передусім, тому що, фільм залишає відкритий фінал, з якого не до кінця зрозуміло не тільки що буде далі, але й що ми тільки-но подивилися. Та це була така задумка режисера Сема Есмейла – залишити глядача голодним і з купою питань. Мовляв, тоді глядачеві буде цікаво і він самостійно почне додумувати всі бракуючі деталі.

А додумувати є що. В порівнянні з книгою нам показали дуже мало. А в книзі до того ж розповідається про подальшу долю головних персонажів, а також про деякі події, які сталися після подій у фільмі. Та чи варто все це фільмового “продовження”?

Фільм вже накрутив стільки нісенітниць за 2 години 18 хвилин екранного часу, що практично вбив довіру до подій на екрані. Головна ідея виявилася мильною бульбашкою не вартою уваги (Про що фільм “Ілюзія безпеки” та що означає його кінцівка).

Яка тепер різниця, що буде з вигаданими героями, які і за той, що ми на них дивились, вже дуже дивно поводились? Вам бракує нової порції цього театру абсурду? Мені – ні. І судячи з рейтингу 6.5 з 10 більшості глядачів теж цілком вистачило одного фільму.

Посередній рейтинг і такий же інтерес до фільму на платформі Нетфлікс скоріше за все буде вирішальним в бажанні компанії вкладати гроші в потенційне продовження. Точніше в її небажанні це робити. Принаймні, насьогодні жодних офіційних заяв від Нетфліксу щодо продовження “Ілюзії безпеки” не було. І, сподіваюсь, не буде.

Читати:  Відгук на анімаційний серіал "Малліган"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *