Бобросян демонструє російські стандарти краси

Джулія Девіс розвінчує російську пропаганду для західної аудиторії на своєму Youtube каналі “Russian Media Monitor“. Нещодавно вона поділилася відгуками глядачів, де її звинувачують в спотворенні зовнішнього вигляду російської пропагандистки Маргарити Симоньян. Зокрема пишуть таке:

Якщо ви знову настільки по-дурному зміните її макіяж і колір обличчя при редагуванні, то я відпишусь. Це відволікає, це несерйозно і на це боляче дивитись. Цим ви не демонструєте свою дотепність, це насправді робить вас такою ж потворною, як і вона.

Щоб ви розуміли про що йдеться, то ось фото Боброїдки в усій її неземній красі.

А сьогодні я дивився серіал “Сайнфілд” (чудовий серіал, дуже рекомендую, він зараз є на Нетфліксі) і там в епізоді 15 третього сезону показують головну героїню Елейн після трьох днів голодування. Вона дуже голодна, нервова і виглядає неймовірно подібно до Бобросян: темніший, ніж звичайно колір шкіри, гарячково блискучі губи – так собі уявляли хвору людину в Голлівуді 30 років тому. Нацистська росія нібито і тут хоче продемонструвати, що вони не США, не Європа, і що стандарти цивілізованого суспільства їх не стосуються.

Читати:  Екотерористи як досягнення Західної цивілізації

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *