Новини за 30-11-2023. Україна не підходить для вступу до ЄС

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

У відповідь на відхід провідних рекламодавців з платформи Х (колишній Твіттер) через антисемітську пропаганду Ілон Маск відповів: “Не рекламуйтесь!” і кілька разів нецензурно вилаявся. Таким чином Маск продемонстрував відоме правило, якому вчать в кожній бізнес-школі: “Клієнт завжди правий. Але якщо ти неймовірно багатий любитель конспірологічних теорій та маєш зайві 44 мільярди доларів на персональну іграшку, то пішов він в сраку, клієнт”.

Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк на питання атаку Мар’яни Безуглої на Валерія Залужного сказав: “Не можемо ми з вами обговорювати конспірологічні версії, це трошки дивно, якщо ми будемо на це реагувати”. І справді, навіщо Верховному головнокомандувачу ЗСУ реагувати на божевільну депутатку, яка ставить на вуха українське суспільство? У нас же свобода слова за всіма стандартами максовського Х: хочеш — світи для хайпу роботу ЗСУ, хочеш — звинувачуй керівника ЗСУ в усіх смертних гріхах. Але, якщо ти не депутат керівної партії й не представник Офісу президента, то йди в сраку зі своїми тривогами.

Українська та ще кілька делегацій ОБСЄ вчинили демарш під час виступу Лаврова, на що той відповів: “Ви не могли б залишити мене на самоті, будь ласка?” Саме так і поводяться люди, коли хочуть продемонструвати іншим свою самодостатність — долають безліч перешкод, щоб заявити всім в обличчя “як ви мені байдужі!”

У віці 100 років помер колишній державний секретар США Генрі Кіссінджер. Світ вже ніколи не буде іншим без цього видатного лауреата нобелівської премії миру, яку в 1973 році він отримав спільно з президентом Північного В’єтнаму Ле Дук Тхо. Передчасне сходження Кіссінджера в кращий світ стало на дорозі отриманню інших нобелівських премій миру: разом з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином та разом з президентом росії Владіміром Путіним.

Читати:  Бездумні - Шахеди летять

Народний депутат Андрій Одарченко, якого спіймали на хабарі й виключили з партії “Слуга народу”, виявився головою Вченої ради Харківського державного біотехнологічному університету, а також людиною дуже дієвою й корисною для університету. “Якби ви знали, що з кожного одного чужинного долара Андрій Одарченко віддає цілих десять наших рідних копійок своєму університету, ви б ніколи не так з ним не вчинили” – заявив ректор університету.

Прем’єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо вважає, що Словаччина повинна нормалізувати відносини з росією. “Словацька Республіка є членом ЄС і НАТО, але це не може обмежувати нас у виборі суверенних позицій”. Також Фіцо заявив, що він є вегетаріанцем, але це не обмежує його в поїданні м’яса.

Уряд Угорщини заявив, що Україна не підходить для вступу до ЄС. 10 років тому уряд України теж заявив, що Україна не підходить до вступу до ЄС і нічим добрим для тогочасного уряду це не закінчилося. Мустафа Найєм вже виїхав до Будапешту та закликав всіх приєднуватись до нього: “Одягайтесь тепло, беріть парасольки, чай, каву, та друзів.”

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *