Новини за 23-11-2023 – “Тепер людство може спати спокійно”

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Німеччина не може ухвалити військову допомогу Україні на €8 млрд через “діру” в бюджеті. В якості допомоги Верховна Рада вже вислала робочу групу на чолі з Оленою Шуляк для проведення мастер-класу з швидкого ухвалення рішень в парламенті. Гарантія 100%!

Польські фермери заявили, що блокуватимуть кордон з Україною до січня. “Саме тоді запрацює новий польський уряд, який вирішить всі наші польські проблеми,” – заявили протестувальники, – “А поки що за старою польською традицією доводиться карати українців. Нічого не поробиш.”

Новообраний президент Аргентини Хав’єр Мілей пропонує Володимиру Зеленському провести мирний саміт Україна-Латинська Америка в Аргентині. “Щось у нас погані передчуття,” – заявили фермери країни, що входить в десятку найбільших експортерів зерна в світі.

Наркотичні знеболювальні мають стати доступнішими для пацієнтів із хронічним болем – Ляшко. “Вcе життя дивлюсь куди котиться країна і серце без упину болить,” – прокоментував Алєксєй Арєстович.

Перед звільненням гендиректора OpenAI рада директорів отримала листа про відкриття, яке “може загрожувати людству.” І щоб запобігти його втіленню в життя гендиректора Альтмана відправили до Майкрософт. “Тепер людство може спати спокійно,” – прокоментувала рада директорів.

Українці через велику кількість біженців вийшли на перше місце серед мігрантів у Великій Британії. “Знову ці чортові білі живуть своє краще життя за наш кошт,” – прокоментували представники національних меншин Великої Британії.

Папа Римський вкотре закликав молитися за народи України, Ізраїлю та Палестини. Він не сумнівається в ефективності своєї допомоги, бо всі попередні заклики були надзвичайно успішними.

Читати:  Новини за 26-11-2023. Залужний повинен персонально знищити нові технології росії

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *