Новини за 06-12-2023. “Один пояс, один шлях, один народ”

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Тіло Іллі Киви знайдено в підмосковному селі Супоневе Одинцовського району Московської області. До складу району входять 16 поселень – 7 міських та 9 сільських. Площа – 1289 км², населення – 316622 особи. На території району розташований Головний храм Збройних сил рф.

ВАКС взяв під варту другого суддю Київського апеляційного суду Юрію Сливу із заставою у 2.5 мільйона гривень. Суддя стверджує, що не знав про гроші в подарованій розчинній каві, а коли їх знайшов під час обшуків, то “був в шоку”. Українці теж перебували в шоку, коли дізналися про гроші: “2.5 мільйони гривень застави? Так мало??”

Уряд Італії повідомив Пекіну про припинення участі в китайській ініціативі “Один пояс, один шлях”, яка має на меті з’єднати Китай з Європою. У відповідь Китай звинуватив Італію у посяганні на законні інтереси Китаю та пригрозив асиметричними заходами воєнно-технічного характеру. “Ініціатива нашого ясного лідера “Один пояс, один шлях” записана в Китайській конституції, і жодна Італія не стане на заваді довгоочікуваного возз’єднання Китаю з Європою. А коли це станеться, ми зможемо нарешті реалізувати третю частину нашого лозунгу — один народ!” – заявили представники Китаю.

Президент Володимир Зеленський заявив, що посилення ППО безпека для енергооб’єктів завдасть росії одного з найбільших програшів. Таким чином Україна, як і минулого року при звільненні Харківщини, перемогла росію там, де цього від неї найменше очікували.

Дональд Трамп заявив, що в разі обрання президентом США він буде диктатором тільки в перший день. На другий день він оголосить себе імператором великої, малої та білої Америк, а на третій — намісником бога на Землі. І після цього правитиме вічно.

Читати:  Бездумні - Установка Реброва

Михайло Мудрик вдруге поспіль вийде в основі Челсі, цього разу на топматч АПЛ проти Манчестер Юнайтед. Це унікальне досягнення українського таланту, який рік тому перейшов до Челсі за 100 мільйонів євро.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *