Новини за 04-12-2023. Рекорд України з незаконного перетину кордону

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Президент Володимир Зеленський заявив, що Україна уперше вийшла на виробництво шести артилерійських установок «Богдана» на місяць. “Такими темпами всього за 30-40 років ми наздоженемо і переженемо росію у виробленні зброї. І тоді вже ніщо не зупинить український контрнаступ!” – зазначив президент.

Петро Порошенко підтвердив, що хотів зустрітися з керівниками країн-“скептиків” європейської інтеграції України, серед яких була й Угорщина. У відповідь в Офісі Президента заявили, що українська влада впорається з викликами великомасштабної війни і без допомоги неліцензованих волонтерів. От тільки отримає черговий транш від США, налагодить випуск “Богдан” і зразу все піде як по маслу.

В Єврокомісії заявили, що Віктор Орбан не має рації, стверджуючи, що саміт ЄС в середині грудня не повинен навіть розглядати питання початку переговорів з Україною про вступ до Євросоюзу. “Ну яка Україна в ЄС? Посудіть самі — поки я 13 років поспіль забезпечую розвиток демократії в Угорщині, наскрізь корумпована Україна міняє президентів, як рукавички, та не вилазить з майданів, протестів та воєн” – відповів Орбан.

Прем’єр-міністр Польщі Матеуш Моравєцький заявив, що “ми будемо дуже рішуче вимагати відновлення системи дозволів на перевезення українських вантажівок”. Ще більш рішуче Моравєцький вимагає від Сейму підтримати свій мертвонароджений уряд, але, здається, в обох випадках результат буде однаковим і найбільше, що він зможе вимагати вже як звичайний депутат, це виступу на трибуні Сейму.

Прокурор Ряшівського відділу Інституту національної пам’яті Польщі (ІПН) ухвалив рішення про припинення слідства у справі акції “Вісла”, оскільки під час примусового переселення не звертали уваги на походження, сама депортація відбувалася гуманним чином і не виявлено підстав стверджувати, що переселення являло собою злочин проти людяності. На питання чи подібна аргументація не послужить виправданням примусових переселень в ті ж самі роки населення Польщі до Сибіру та Казахстану прокурор істерично заперечив: “Тільки зрадник Польщі може порівнювати гуманне ставлення поляків до невдячних українців зі звірствами червоних росіян стосовно багатостраждальних поляків, котрі як жоден інший європейський народ натерпівся за останні 300 років!”

Читати:  Новини за 02-12-2023. Еволюція по-російськи — живи мало, розмножуйся швидко

На Закарпатті затримали чоловіка з Коломиї, який учетверте намагався незаконно потрапити за кордон. Таким чином 29-річний житель Коломиї намагається встановити рекорд України з незаконного перетину кордону попри величезну конкуренцію з боку депутатів всіх рівнів.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *