Новини за 01-12-2023. Службовий лист, зміст якого не можна розголошувати

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Віцеспікер Олександр Корнієнко каже, що скасував міжнародне відрядження нардепа Петра Порошенка через службовий лист, зміст якого він не може розголошувати. Я з великим оптимізмом прочитав цю новину, оскільки попередній випадок розсилки секретних директив президентською адміністрацією закінчився Помаранчевою революцією та великим кроком України в напрямку демократії.

Перша леді України Олена Зеленська не хоче, щоб її чоловік йшов на другий термін. Попри це під час майбутньої пресконференції вона повністю підтримає вибір свого чоловіка знову балотуватись в президенти. Станеться це після того, як вона отримає службовий лист, зміст якого не можна розголошувати.

Заступник голови Закарпатської ОВА Ігор Шинкарюк заявив, що рішення щодо обов’язкової перевірки документів осіб на Закарпатті ніяк не пов’язане з мобілізацією. Окрім цього чиновник запевнив, що заплановане на наступний рік обов’язкове проходження медкомісії не буде пов’язано з обов’язковою воєнною підготовкою вищезгаданих осіб. І тим більше жодного зв’язку з мобілізацією не матиме вирушення цих осіб на фронт.

Україна та Польща домовились про створення в системі “єЧерга” окремих пасів для порожніх транспортних засобів. Українському уряду знадобилося менше ніж рік, перекриття кордону та міждержавна комісія, щоб усвідомити необхідність відновлення окремого пасу для порожніх фур. От би всі справи у нас так швидко вирішувались!

Міністр закордонних справ рф сумна коняка Лавров заявив, що росія не бачить причин для перегляду цілей війни проти України. “Все одно ніхто не пам’ятає всього того маразму, що ми наговорили за два роки. Шкода тільки час марнувати” – пояснив російський “дипломат”.

Ілон Маск образився на міжнародні компанії, що не захотіли рекламуватись на платформі Маска Х (колишній Твіттер) поруч з антисемітськими лозунгами. Це той самий Маск, що закликав Україну не ображатися на росію за вчинений проти українців геноцид, та помиритися. Очевидно, бізнес-месія значно краще уявляє, як зупинити найбільшу в новітній історії війну, ніж як врятувати власну компанію від банкрутства.

Читати:  Новини за 24-11-2023 - "З України виїхало 3,2 мільйона людей призовного віку"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *