Новини за 16-12-2023. “Веранда на Дніпрі” – джерело збільшення воєнного бюджету України

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Україна витрачає на війну 20-30% ВВП в той час, як в Другу світову війну Британія витрачала понад 50%, Німеччина близько 70%, а Японія понад 40% ВВП. Росія при витратах 6% ВВП змогла окупувати величезні українські території, але це не змушує наш уряд переводити країну на воєнні рейки. Замість того, щоб збільшувати свої витрати до 50-60% ВВП, як годиться при екзистенційній небезпеці для країни, керівництво країни витрачає зусилля на випрошування грошей у закордонних спонсорів. Як кажуть, хто на що вчився.

СБУ спільно з підрозділами МВС і Міграційної служби в п’ятницю ввечері навідалися до київського елітного бару “Веранда на Дніпрі” та провели “контрдиверсійні заходи безпеки”, виписуючи повістки всім присутнім. Тепер у кожного з оповіщених попереду довга дорога до окопів, з заїздом на Мальдіви та Канари, в результаті якої з їхніх кишень до державних перейде близько 1% ВВП. Таким чином уряд намагається перевести країну на воєнні рейки, але здається це не зовсім ті методи, про які говорять економісти.

Михайло Мудрик вийшов сьогодні в основному складі Челсі в переможному матчі проти Шеффілда Юнайтед. Це не єдиний успіх українського футболіста в англійському чемпіонаті з футболу. Ще Михайло Мудрик за оцінкою порталу WhoScored став першим у своїй команді серед гравців основи за оцінками. Першим з кінця. Таким чином український талант відзначив День світової тиші, який відзначають щорічно 16 грудня.

Команда російського політика Алєксєя Навального почала бити на сполох через його зникнення з в’язниці. Для цього вони вибрали єдиний зрозумілий їм спосіб — випустила футболки з написом англійською мовою “Де Навальний?” На що це вони натякають? Що відповідь повинні знати у Великобританії або в США? Чи може, як в тому анекдоті, вони шукають там де є світло, бо так легше шукати? В кожному разі я б запропонував їм звернутись до комітету Американської Кіноакадемії, яка нагородила їхній фільм Оскаром, або до Г’ю Джекмана, який затято рекламував фільм “Навальний”. Уж вони то повинні напевно знати!

Читати:  Постріл в ногу

Лікарі повідомили, що актор Метью Перрі помер від утоплення у власному басейні після втрати свідомості під впливом кетаміну, яким він лікувався. А очільник російського режиму владімір путін поки що не від чого не помер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *