Новини за 15-12-2023. Макрон зрадив путіну з Орбаном

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Міністр оборони Рустем Умєров заявив, що сільські голови мають право особисто виписувати повістки. Ці повноваження вони отримали у новій постанові Кабінету Міністрів за номером 352. В наступній постанові за номером 353 право виписувати повістки отримають заступники, радники та секретарки сільських голів. А згідно з постановою 354 повістки зможуть виписувати навіть листоноші. І питання буде тільки в тому хто кому першим встигне виписати повістку.

Конгрес США прийняв закон, який забороняє будь-якому президенту США виводити країну з НАТО. Після цієї новини у мене виникли справжні сумніви в американській демократії — у нас розширюють повноваження сільських голів, а у них звужують повноваження президентів — що не так з цією країною?

Депутат закарпатського села Керецьки Сергій Батрин підірвав гранати просто під час засідання міської громади. Після цього він та ще п’ять людей потрапили до реанімації. Цей жахливий спалах насилля стався тоді, коли постанова 352 ще не почала діяти, і страшно уявити що чекає сільські громади в найближчому майбутньому.

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан особисто розповів президенту Франції Емманюелю Макрону, що не стане блокувати вступ України до ЄС, якщо вона виконає всі 7 умов. Не сумніваюся, що у Макрона попереду ще буде багато душевних розмов з Орбаном, деякі з них через телефон. Схоже президент Франції зацікавився більш молодим поколінням, адже Орбану всього 60 років, в той час, як інші його задушевні співрозмовники — дружина Макрона та владімір путін — мають по 70 років.

Канцлер Німеччини Олаф Шольц розповів як під час голосування за початок переговорів між Україною та ЄС він виманив Віктора Орбана в коридор, щоб той не заблокував переговори. Але Шольц пояснив, що цей трюк тільки для особливих моментів і він не повинен робити так кожного разу. “Колись все-таки доведеться схопити Орбана за одне місце і підвісити цього покидька на Бранденбурзьких воротах або на Ейфелевій вежі, залежно від того, як швидко в ньому розчарується мій друг Макрон” – додав Шольц не на камеру. Вже дуже скоро це може статися під час спроб Європи виділити Україні 50 мільярдів євро на початку 2024 року, проти яких активно виступає проти Орбан.

Читати:  Джейсон Айзекс зіграє в третьому сезоні серіалу "Білий лотос"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *