Джейсон Айзекс зіграє в третьому сезоні серіалу “Білий лотос”

Чудовий британський актор Джейсон Айзекс, відомий роллю Луціуса Мелфоя в серії фільмів про Гаррі Поттера, зіграє в третьому сезоні не менш чудового серіалу “Білий лотос”. Джейсона Айзекса я пам’ятаю ще з допоттерівських часів, коли він протистояв Мелу Гібсону та Хіту Леджеру в фільмі “Патріот” (2000). А з більш свіжого згадую роль в загадковому серіалі “ОА” (2016), де йому довелося зіграти щось цікавіше за карикатурного злодія. Коротше, його поява в “Білому лотосі” мене дуже радує.

Окрім нього стало відомо про участь в серіалі Леслі Бібб (“Залізна людина”), Дома Гетракула («Небезпечний Бангкок», «Обурення»), Мішель Монаган (“Місія нездійсненна 3”, “Поцілунок навиліт”, “Бувай, дитинко, бувай”), Паркер Поузі (мінісеріал “Сходи”) і Тайме Тхаптхімтонга (“Фаранг”).

Також до серіалу “Білий лотос” повернеться Наташа Ротвел, яка в першому сезоні зіграла менеджера салону спа Белінду. 

Про третій сезон “Білого Лотосу” відомо, що зйомки будуть відбуватися в Таїланді, головною темою буде смерть-релігія-спіритуалізм, буде новий набір персонажів, серед яких знову з’явиться менеджер салону спа Белінда з першого сезону. Серед здогадок є прокляття Белінди, через яке померла Таня, та розслідування смерті Тані за участі Порші й в результаті покарання Ґреґа. Нарешті, побачимо ми його в проміжку між кінцем 2024-го та кінцем 2025-го року.

Рецензії на серіал “Білий лотос”:
Серіал “Білий лотос / The White Lotus”. 1-й сезон
Серіал “Білий лотос / The White Lotus”. 2-й сезон

Читати:  Відгуки на фільм "Прокляття Беґхед"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *