Новини за 11-12-2023. Обов’язкові уроки ЛГБТ+ в польських школах

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Справи українські

Голова фракції “Слуга народу” Давид Арахамія каже, що багато нардепів хочуть скласти мандати і вони вже не відпускають людей. “І дарма, мотивовані депутати всяк краще, ніж схоплені на вулиці перехожі” – прокоментували представники ТЦК.

Financial Times цитує українських воєначальників, які стверджують, що розрив між реальністю та офіційними повідомленнями, зокрема, президента України, «більше не є переконливим». “Для американців та українських ренегатів може і не є переконливим, а нам завжди подобалося” – заявили 73% українців.

Олена Зеленська у відповідь на критику Кличка порадила йому думати, як це сприймуть інші, та й просто займатися своєю справою. А якщо думати не виходить, то ОП радо допоможе. От нещодавно він подумав за Порошенка і не пустив того розмовляти з Орбаном. Чекаємо, коли ОП подумає ще й за Безуглу, пояснить депутатці як її слова сприймають інші та порадить просто займатися своєю справою. Чи в ОП вже про це подумали і ми бачимо результат?

Експрезидент Леонід Кучма заявив, що поразка України означатиме для США втрату обличчя перед усім світом. А от для самого Кучми поразка України нічого не значитиме. Він не втратив обличчя ані після вбивства Гонгадзе, ані після темників Медведчука, ані після проштовхування Тому-що-послідовного в президенти. Може, річ у тому, що США є що втрачати?

А що там в Польщі?

Мертвонароджений польський уряд Матеуша Моравецького як і очікувалося отримав вотум недовіри від парламентської більшості, яка виграла вибори. Не допоміг навіть годинний виступ Моравецького в Сеймі, під час якого він намагався переконати депутатів забути про своїх виборців і віддатися йому красивому. Після голосування лідер “Права і Справедливості” Ярослав Качинський назвав відставку уряду Моравецького “ліквідацією демократії”. І він абсолютно правий, бо польська демократія немає нічого спільного з думкою дурних хлопів. Українська демократія версії Ірини Фаріон, до речі, теж.

Читати:  Новини за 08-12-2023. Електронні повістки та "Сертифікат захисника"

А пару годин пізніше Сейм проголосував за нового прем’єр-міністра Польщі Дональда Туска. Тепер в Польщі наступить кінець демократії та католицької церкви; в школах впровадять обов’язкові уроки ЛГБТ+ з факультативними зайняттями зі зміни статі; державною мовою стане німецька, а другою офіційною — українська; польський злотий замінить німецьке євро, польська економіка буде заборонена, а всі польські фірми стануть філіалами німецьких; Підкарпаття віддадуть Україні, Щецин Німеччині, а решту земель розподілять меж рештою країн ЄС; в кожну другу польську родину поселять мусульманського нелегального мігранта, а в кожну першу — українського; заборонять відбивну з картоплею, журек та сальцесон; впровадять обов’язкові аборти після 12 тижня, а дітей будуть вирощувати тільки in vitro; нарешті, всі пам’ятники Папі Римському Іоанну Павлу ІІ замінять пам’ятниками Степану Бандері.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *