Новини за 10-12-2023. Зеленський дискредитує Орбана в очах Москвобада

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

Білий дім посилить взаємодію з сенаторами, щоб врешті-решт укласти угоду для надання військової допомоги Україні та Ізраїлю з одночасним посиленням безпеки кордонів США. Ви скажете республіканські сенатори погані, бо блокують допомогу Україні? А провідні українські лідери думок заперечать, що це Білий дім не хоче закрити кордон для нелегальних мігрантів і змушує республіканців блокувати допомогу Україні. Москва он пустила до себе нелегальних мігрантів і перетворилась на Москвобад. А ви мало того, що це не бачите загрози, яку видно навіть з Києва, так ще й своїми діями блокуєте допомогу Україні.

Союзники Віктора Орбана проведуть закриту зустріч із республіканцями у Вашингтоні, щоб домогтися припинення військової підтримки України США. Тільки не треба зупинятися на півмірах, треба не просто припинити підтримку України, а перенаправити її до росії. Правильно, Угорщино?

Президент Володимир Зеленський поспілкувався з прем’єром Угорщини Віктором Орбаном під час церемонії інавгурації новообраного президента Аргентини. Орбан намагався удати, що не впізнав Зеленського, але той майстерно загнав його в кут, і лідеру Угорщини викрутитися не вдалось. У відповідь на це Орбан заявив, що в майбутньому утримається від закордонних поїздок, щоб не дискредитувати себе в очах росії.

Україна оцінює додаткові викиди CO2 через військові дії у 10 млрд доларів. Шкода, що ці 10 млрд не допоможуть відновити невідворотно змінений через розв’язану росією війну клімат по всій планеті. А ще цікаво, чому на захист планети в Україні не приходить “Останнє покоління”? Схоже, вони не готові настільки сильно ризикувати власним життям, щоб мати горду назву “останнє” покоління. В кращому разі “передостаннє” покоління або “останнє, але ну ви ж розумієте, що це просто стилістична фігура” покоління.

Читати:  Українська мова в 1619-му році в творах Якуба Ґавата

В ГУР заявили про успішне завершення операції з порятунку українців із Сектору Гази. Всі врятовані громадяни України були щасливо евакуйовані до Канади, де вони були радо прийняті місцевими палестинськими громадами. На спробу українських журналістів взяти у них інтерв’ю біженці сміялись, показували пальцем на не вкриту хіджабом голову журналістки та вимагали звертатись до них нормальною арабською мовою.

“Укрзалізниця” повідомила, що 10 грудня вдень перша партія вантажівок залізницею прибула до Польщі. Спочатку польські протестувальники планували блокувати залізничну колію, але потім зрозуміли, що Польські Залізниці впораються з цим краще за будь-кого, і повернулись до звичних методів блокади.

Угорські прикордонники повідомили українських колег, що демонстрація, яку запланували перевізники Угорщини, не заблокує кордон між країнами, як це відбувається з Польщею. Єдиний телемарафон поділився цією радісною новиною, щиро вірячи угорцям, які не будуть блокувати кордон, не блокували вступ України до НАТО і не будуть блокувати початок переговорів про вступ України до ЄС.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *