Новини за 03-12-2023. “Ми — Державна прикордонна служба! А не лохи!

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

В Угорщині заявили, що заборона випустити за кордон Петра Порошенка підтверджує неготовність України до членства у ЄС. Таким чином, СБУ успішно досягла того, з чим вона, за її словами, боролася, затримуючи Порошенка на кордоні: не допустити використання росією цієї ситуації для дискредитації України.

Один з пунктів пропуску на кордоні з Польщею відкриють для проїзду порожніх фур. Якщо це не допоможе зняти блокаду кордону польськими перевізниками, то за тиждень Україна відкриє ще один подібний пункт пропуску. На питання журналістів, чому відразу не відкриють стільки пунктів, скільки потрібно для розв’язання проблеми, прозвучала відповідь: “Ми — Державна прикордонна служба! А не лохи!”

В аеропорту Амстердама через снігопад скасували понад сотню рейсів. “Це жах, просто жах! Тепер ми розуміємо, що відчувають люди в Україні.” – заявили пасажири, що не змогли вчасно вилетіти до родичів в сонячній Іспанії.

Німецька Deutsche Bahn у листопаді побила багаторічний рекорд запізнення потягів: вчасно прибули лише 52% поїздів. “Поїзди повинні прибувати вчасно?” – здивувалися в польській PKP.

Адміністрація Байдена завершила розробку правила щодо значного скорочення викидів метану в нафтогазовій промисловості. Воно дозволить припинити звичайне спалювання природного газу та скоротити викиди метану майже на 80%. У відповідь росія заявила, що США не має права втручатися в її внутрішні справи. “Спалювання природного газу при бурінні нафтових свердловин належить до наших традиційних цінностей з тисячолітньою історією. І жодні англосакси цього не змінять!”

Після відправлення свого першого супутника-шпигуна у космос Північна Корея заявила, що будь-яке втручання США в її “космічні активи” вважатиметься оголошенням війни, і суттєво збільшила армію на кордоні з Південною Кореєю. На заклики Сеула відвести війська і зняти градус напруження, Пхеньян заявив, що за прикладом свого друга Владіміра буде воювати із США там, де йому зручно.

Читати:  Бездумні дивляться серіал "Шини"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *