Новини за 02-12-2023. Еволюція по-російськи — живи мало, розмножуйся швидко

Застереження: це гумористичний допис і не має на меті нікого образити.

СБУ заявила, що Петро Порошенко планував зустрітися з Віктором Орбаном, а рф хотіла використати це проти України. Також влада не випустила трьох депутаток “Євросолідарності” до США, тому що не можна було допустити, щоб рф використала проти України їхні зустрічі в Конгресі, Пентагоні та Держдепі.

Вночі 2 грудня Повітряні сили знищили 10 з 11 БпЛА і ракету Х-59. В Офісі Президента вже займаються розробкою нового законопроєкту, спрямованого на ще більше підвищення безпеки. Російські безпілотники та ракети будуть розвертати вже на кордоні — вистачить службового листа, зміст якого не можна розголошувати.

Мер Києва Віталій Кличко вважає, що Україна може перестати відрізнятися від Росії, де “все залежить від примхи однієї людини”. Віталій Кличко вже успішно втілив цю стратегію в життя на території Києва, а тепер збирається включити її до своєї передвиборчої програми на пост президента України.

Підозрюваний у держзраді на користь росії депутат Олександр Дубінський заявив, що його побили в СІЗО. Дубінський вимагає приїзду начальника слідчого ізолятора, негайної реакції міністра юстиції, генерального прокурора та голови національної поліції. Український омбудсмен негайно запропонував Дубінському обмін до московського СІЗО Лефортово, де він зможе висувати подібні вимоги російським владам, використовуючи досвід Навального та Гіркіна.

Південна Корея вивела на орбіту супутник-шпигун у відповідь на запуск подібного супутника КНДР. Наступним кроком Південна Корея надасть Україні зброю у відповідь на аналогічне надання зброї Північною Кореєю російському режиму.

Вірменія вперше запустила у космос супутник власного виробництва Hayasat-1. Азербайджан з Туреччиною поки що тільки слідкують за розвитком ситуації. Натомість росія вже заявила рішучий протест проти відродження вірменського нацизму, який піднімає голову в ісконно російському космосі.

Читати:  Новини за 10-12-2023. Зеленський дискредитує Орбана в очах Москвобада

Мікробіолог Жуан Педро де Магальяйш із Великої Британії відкрив, що через домінацію динозаврів набагато менші ссавці відкинули гени, які забезпечують довшу тривалість життя. Наші предки еволюціонували в цьому напрямку тому, що їм необхідно було швидко розмножуватися, аби вижити. Якби британський вчений придивився до росії, то відкрив би цей принцип значно раніше, адже росії, аби вижити в форматі імперії з великою кількістю гарматного м’яса, теж вдалося виростити населення, яке мало живе та швидко розмножується.

Ключову засаду існування росії поки що не зрозуміли в США, коментуючи наміри путіна збільшити армію та звинувачуючи його в ставленні до людей, як до гарматного м’яса. “Якщо ми не будемо трактувати росіян, як гарматне м’ясо, то це буде не росія. Живи швидко, помри молодим” – заявили кремлівські геронтократи.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *