Відгук на анімаційний серіал “Малліган”

Метті Малліган рятує Землю від нашестя прибульців і опиняється в кріслі президента. Великим розумом він не відзначається, тому постійно робить якусь дурню, яка жахає його подружку Люсі. Він врятував її під час нашестя і тепер розраховує, що вона стане законною першою леді. Але Люсі вистачає клепок в голові не прив’язуватись сильно до цього бовдура. Принаймні на початку. Що було далі я не дивився, тому що дивитись було не цікаво.

В серіалі можна почути купу знаменитих голосів (Дана Карві, Тіна Фей, Деніел Редкліфф, Ронні Чєнг) – це власне мене і привабило. Але як в випадку з “Шинами” амбіції авторів були більшими за їхню майстерність.

Постапокаліптичний світ виглядає цікавим сеттінгом для комедії, набір різноманітних персонажів та сюжетна зав’язка теж є багатообіцяючими. Але далі починається боротьба Метті за серце Люсі і сатира перетворюється на стандартний ромком. Метті поводиться, як ідіот, як він насправді і є, засмучує Люсі, але потім робить одну розумну річ і вона замислюється, що “не все так однозначно”. Все ригає.

Жарти переважно акцентують ідіотизм Метті та обмеженість його міністрів. Якщо вам подобається дивитись на самоприниження клоунів в цирку, то “Малліган” це саме воно. Іншого гумору тут поки що дуже мало і це сильно дивує, враховуючи присутність колишніх SNL-івців Дани Карві та Тіни Фей. Я точно знаю, що вони вміють і в гумор кращої якості.

Чергове розчарування. Добре, що я не витратив багато часу, щоб про це довідатись.

Читати:  Відгуки на фільм "Арґайл"

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *