Що відомо про другий сезон серіалу “Берлін”?

Перший сезон серіалу “Берлін” привів до мене на сайт цілий натовп відвідувачів, з якими я встиг поділитися своєю впевненістю в появі другого сезону. А тепер маємо і офіційне підтвердження від Нетфлікс.

Компанія чекала майже два місяці, щоб підрахувати кількість переглядів серіалу і переконатись, що “Берлін” став одним з найбільш огляданих неангломовних шоу. Все тому, що критики не дуже схвально поставились до “Берліна”, вказуючи на його недоліки в порівнянні з батьківським серіалом “Паперовий будинок”. Через це Нетфлікс мав всі підстави сумніватися в доцільності вкладання грошей в пригоди Андреаса Де Фонольоси, хоча мені здавалося очевидним, що нікуди вони не дінуться і будуть експлуатувати популярність персонажа зіграного чудовим Педро Алонсо поки в того будуть сили на це.

Погані новини полягають в тому, що зйомки розпочнуться не раніше 2025 року. Цього я зрозуміти зовсім не можу – Педро Алонсо не молодшає, і з кожним роком йому все важче буде прикидатись молодим “Берліном”. Навіщо тягнути час там, де успіх практично гарантовано?

Серед інших поганих новин – практично гарантоване повернення команди “Берліна” з першого сезону. Не знаю, я б спробував зібрати нову команду, надто непереконливо виглядала перша.

Але також повинна повернутись Каміль, з якою “Берліну” ще треба вирішити купу особистих питань. Це добра новина.

Також напевно наступне пограбування відбудеться в якомусь не менш романтичному місці, ніж Париж. Венеція?

Ну і останній розрахунок на появу нових персонажів, які сподіваюсь будуть достатньо цікавими, щоб тягнути на собі серіал вперед.

В кожному разі, не сумніваюсь, що другий сезон серіалу “Берлін” чекає не менший успіх, ніж перший. Шкода тільки, що це очікування триватиме довше, ніж я сподівався.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *