Пародія на серіал “Поділ”

Поки американська кіноіндустрія завмерла через страйк сценаристів, нам залишається передивлятися вже відзнятий матеріал. А там теж багато цікавого. Наприклад, повз мене пройшла чудова пародія на серіал “Поділ”, яка з’явилася в популярному ток-шоу “Пізнє шоу зі Стівеном Кольбером” ще в серпні минулого року. Ведучий Стівен Кольбер у вступній промові демонструє свій захват серіалом “Поділ” і коротко вводить в курс справ тих глядачів, які ще його не дивились. Якщо ви теж ще цього чомусь не зробили, то рекомендую мій огляд “Поділу”. Сподіваюся, він вас переконає подивитися цей чудовий серіал якомога швидше.

Далі Кольбер розповідає, що єдиною річчю, яка йому не подобається в серіалі, це те, що він теж в ньому знімався, але в фінальному варіанті сцени з ним вирізали. На щастя, його команда знайшла загублені фрагменти і готова пред’явити їх публіці. Звичайно, ніяких видалених сцен не було. Весь скетч було знято спеціально для “Пізнього шоу” і тому, ще більше вражає поява в ньому реальних зірок “Поділу” – Адама Скотта, Джона Туртурро і Трамела Тілмана. А знято все настільки якісно, ніби насправді дивишся кадри із серіалу. Схоже, що Адама Скотта знімали окремо від решти акторів, але чудовий монтаж майже приховав цей факт.

Скетч побудовано навколо персонажа Стівена Кольбера, якого в скетчі зовуть просто Стів К. Він зразу починає докопуватися ким він є назовні, приходячи до висновку, що Стів К. означає Стів Карелл – виконавець ролі Майкла Скотта в серіалі “Офіс”. З цього моменту скетч перетворюється на мешап “Поділу” і “Офісу”. Стів К поводиться так само зухвало і самовпевнено, як і Майкл Скотт. Він постійно набридає персонажу Джона Туртурро Ірвінґу, який на його думку є самим Двайтом Шруттом. Чиста насолода дивитись, як Ірвінґ витримує всі знущання з незмінним сумним покерфейсом. Уявляю скільки зіпсованих спроб було зроблено поки їм вдалося зняти ці кілька хвилин скетчу. З’являється навіть фірмове “офісне” інтерв’ю, яке миттєво викликає підозру у Двайта, тобто Ірвінґа: “з ким ти там розмовляєш?” А закінчується скетч шикарною сценкою між Кольбером і Адамом Скоттом з дуже смішною варіацією на фірмовий жарт Майкла Скотта “це те, що вона сказала”.

Читати:  Актори фільму "Люблю тебе ненавидіти"

Шкода, що скетч вийшов таким коротким, адже це один з найсмішніших скетчів, які я бачив останнім часом. Мені здається, за бажання вони могли в такому стилі зняти навіть повноцінний епізод.

Нажаль, я не знайшов український переклад або хоча б українські субтитри до цього скетчу, тому даю посилання на оригінальний ролик англійською мовою: Stephen Colbert Was Supposed To Star In ‘Severance’ – Here Are His Deleted Scenes.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *